Det saknas motivation

Här var det inte så bra med uppdateringar. Det är mörka dagar - bokstavligt talat. Men vi går ju mot ljusare tider och jag hoppas att jag själv hänger med på den banan. Rullgardinen ständigt nere och ingen ork att kliva ur sängen om dagarna. Ångest att aldrig känna mig nöjd med varken mig själv eller med jobb. Har redigerat film väldigt mycket det senaste och det är inte alls motiverande när det inte blir bra. Kunden blir nöjd men jag blir aldrig nöjd. Men för att göra något åt problemen så har kommit fram till att jag måste ta tag i mig själv och göra saker för att må bättre. I lördags skaffade jag mig ett träningskort som jag aldrig haft i hela mitt liv. Gymma bland folk? Jag? Aldrig! Men jo, det har nu hänt och jag ska försöka ta mig igenom det här. Jag kände att nu jäklar ger jag mig iväg och köper ett 4 månaders kort, så har jag ett mål att jobba mot. Träna upp motivationen kan man säga! Träning ska vara bra säger de som vet. Jag tror på dem!

Så är läget just nu! Jag vill också meddela att jag kommer ta en bloggpaus på obestämd tid. Men häng med mig på Instagram och Snapchat som kommer att uppdateras bättre än här :)
Inatt var jag vaken. En hel natts sömn gick förlorad men jag kände inte för att sova. Det konstiga är att jag känner att jag haft mer energi idag än vad jag haft på länge, så jag gick ut med kameran och fotade. Känner mig stolt nu efteråt och det var skönt att vara ute och få frisk luft och fota (och redigera) på mina villkor.


Här tog jag en testbild för att kolla så att jag är i fokus och att jag står bra mot bakgrunden. Jag är i bra fokus, men jag känner att jag måste stå lite mer till höger i bilden så det blir mer luft mellan mig och träden i bakgrunden.


Jag slänger av mig jackan och ställer mig precis där jag stod förut, men kliver lite till vänster och gör en pose. Klick! Där kände jag att det blev en bättre balans i bilden, och en coolare pose ;) Sur-posen!
Det är bara en skoter som saknas på bilderna...

Hoppas ni mår bra :)

...och att ni inte har slukats av vintermörkret.
Follow
16