Speed Retouch

När jag varit borta från bloggen har jag gjort några fotograferingar. Inte överdrivet många, vilket har varit skönt. Frivilligt låtit kameran ligga kvar, dels för att få uppleva saker utan en kamera i handen hela tiden. Men ibland tror jag att man behöver kliva tillbaka ett steg och kolla tillbaka på sina gamla bilder och kika på sin utveckling för att bli peppad att fotografera ännu bättre bilder nästa gång.

Här nedan ser ni en snabbspolad redigeringsfilm. Jag och Paulina Brodd bestämde oss för att samarbeta och fota bilder tillsammans till våra portfolios. Himla kul var det!!
Har både redigerat i Lightroom och Photoshop. I Lightroom älskar jag att fixa med ljus och kontrast för det är så smidigt och blir himla bra. Och i Photoshop gör jag grovgörat ;)Fyra bilder ligger ute på min hemsida än så länge, men fler kommer. Tycker ni ska ta och kika in hemsidan - LINAFLODINS.se - Den är nygjord och jag älskar den så mycket!
Paulina Brodd - photoshoot
3
Emma Grann Fotografi

Kul att se :)
Och så kul att du är tillbaka Lina!

Svar: Tack Emma :)
linafoto

Alma

alltså, åh så himla snyggt!! Och SÅ HIMLA ROLIGT att du är tillbaka, bloggvärlden är inte densamma utan dig <3

Svar: <3 <3 <3 :D tack Alma!
linafoto

Moa Håkansdotter

När man ser denna videon vet man hur mycket man egentligen har kvar att lära i Photoshop! :) kul att du är tillbaka, Lina!

Svar: Taack :')
linafoto