Tror jag ger upp snart!Hej på er!

Sitter och pysslar på min nya hemsida och sliter mig i håret. Jag vet inte hur jag vill ha den och ändrar om hela tiden. Jag kan verkligen inte bestämma mig hur jag vill ha den. Tror jag ger upp snart... Går och köper mig en glass som tröst! Haha åh jag orkar inte hålla på mer.

Är väldigt trött idag, så det kan vara det som gör att inget blir bra. Var uppe inatt och såg på Spökspecial 2.0. Så himla spännande det var och jag kunde inte slita mig. Eller rättare sagt, jag vågade inte sova. Just att det sändes Live gjorde det ännu mer spännande. Var det någon mer som kollade?
5
Erica

Jag kollade inte haha, är alldeles för rädd för sånt!

Så himla fin bild! :D

Maria Ekblad - bröllops & nyföddfotograf

åh vet hur det känns! Men det är kul när det blir färdigt och fint! Superfin bild förresten. 😊

Anonym

Var kommer tröjan du har på bilden ifrån? :)

Svar: GinaTricot :)
linafoto

Sara

Aldrig kul med beslutsångest! Men det kommer bli kanonbra hur du än gör! 😃

Jag såg nästan hela natten men var tvungen stänga av ljudet några gånger i slutet, så sjukt läskigt och spännande! Men jag ångrar mig alltid efter jag sett sånt här, blir alldeles för påverkad och det kan sitta i jättelänge. Hade jättesvårt att sova i morse för jag var så rädd och kunde inte sluta tänka. Såg du förra året också? 😊

Svar: Så spännande men läskigt där ett tag. Jag slog på ett avsnitt av BigBrother vid halv fem tiden för att tänka på annat en stund. Efter det klickade jag tillbaka in på sidan och fortsatte att följa tills det sluta. Jag såg inte förra året :/ Hoppas det blir av nästa år också!
linafoto

matilda ♥

Kollade också på spökspecial, så himla spännande! Stängde dock av vid kl 12, det blev lite för läskigt, haha! Måste kolla på hela sedan när det kommer ut!

Svar: Åh ja, du får kolla mitt på dagen :) Ännu läskigare blir det på natten när man är ensam och det är mörk...
linafoto