Fler bilder från lördagen

Favvobrallorna från Gina Tricot och nya smycken i gårdagens outfit. Halsbandet fyndade jag för 25 kr på Indiska. Så glad och nöjd med det! Och armbandet (finns att se på min Instagram@Linafoto) köpte jag i en butik i Gamla Stan för 39 kr. Linnet är från Carlings rea för några veckor sedan - Älskar symbolerna! Hatten är från H&M. Och så minns jag inte vart den svarta långa cardigan och skorna är köpta...
Follow
14

En lördag i Stockholm

Igår kväll kom jag till Stockholm efter att ha liftat med syrran och hennes man som skulle hit. Passade på att ta en helg i Stockholm för att hälsa på kusin Ida som flyttat in i en lägenhet här. Hon dansar och ska vara med på RixFm Festivalen imorgon, så det blir att kolla på henne. Åh vad kul! Idag har hon dansat i några timmar och då strosade jag runt i Gamla Stan. Älskar't, så vackert!! Sedan mötte jag upp henne och vi vandrade runt på stan. Så nu sitter vi i soffan med chipsen & dippen och vi är så trötta i benen att vi blir kvar här till vi somnar. Trevlig kväll alla!
Fotograf Stockholm - Ida Windahl - Lina Flodins - Stockholm
Follow
14

Vinnaren i fototävlingen


"Första juli, jag hade nyss kommit hem från en vecka i Spanien och skulle träffa mina saknade vänner. Det var så fantastiskt fint på ängen utanför min kompis hus när solen gick ner bakom valmofältet!"


Stort grattis till Naemi Rosander som vann fototävlingen i samarbete med Photowall och Medieinstitutet. Du vinner bilden på en canvastavla i valfri storlek (max 150x100cm) samt ett presentkort på Photowall laddat med 500 kr. En mycket härlig sommarbild!

Fototävling - Medieinstitutet - Naemi Rosander - Photowall
Follow
4