Vinn en fotobok !

I samarbete med Jalbum.net har jag en tävling där du kan vinna en fotobok.För att tävla ska du motivera varför du ska vinna en egen fotobok i kommentarsfältet. Den bästa motiveringen vinner :) Vill du ha större chans att vinna ska du skriva om tävlingen på din blogg och länka till Jalbum.net och till det här inlägget. Skriv sedan din motivering och länken till ditt inlägg i kommentarsfältet :) Lycka till!


Regler
- Du måste fylla i din bloggadress eller din e-postadress när du kommenterar. Eller båda!
- Du får bara kommentera en gång!

Sista dagen att skicka in: Söndag den 16/1

Håller på att läsa alla motiveringar. Väldigt många bra ! :)
172
Joakim

Jag skulle vilja vinna en fotobok eftersom jag vill samla alla mina bilder från 2010 i en.

Josse

Wooow! Vilken fin bok! Älskar bilderna! Men nog med smör Hahah jag vill vinna för att min pappa fyller snart år och jag har helt slut på idéer men när jag såg den här tävlingen kom jag på hur mycket han älskar att fota och att sen få se fotona på "riktiga" kort! Så istället för köpa separata bilder och ramar som kommer kosta en förmögenhet så kan jag kanske köpa en fotobok! Men om jag ska göra det så vill jag göra testa själv och se hu det blir innan jag gör det så jag tänkte att jag gör en fotobok om våra skidresor som vi kan ha fram liggande i vår fjällstuga! :D tack för att du ger mig chansen!

AMANDAFOTO

Jag vill verkligen vinna en fotobok för att vi har ett bibliotek på våran skola som man jättegärna få lämna in böcker man gjort. Så jag tänkte att det passade sjukt bra! Om jag fick göra det så skulle alla på skolan fatta varför jag springer runt med en kamera lite här och vart. Också brukar jag formatera datorn rätt så ofta, och det är ju ganska jobbigt att föra över osv. Så då har man det i en bok hela livet! Hoppas verkligen jag vinner!

Nilla

Jag vill vara med och tävla om en foto bok för att; Jag vill samla mina bilder på ett och samma ställe för att lätt kunna visa upp andra folk mina bilder, lättare att folk vill att jag ska fotografera då och kanske tjäna en liten slant. :DÄven länkat här; http://emmynillatornquist.devote.se/blogs/7503014/aer-med-och-taevlar--d.htm#WriteCommentKramen (:

Annica

Åh! Jag vill vinna en fotobok! Jag håller just nu på att scanna familjens alla negativ vilket är riktigt många! Vore superkul att kunna sätta ihop en fotobok med de bästa bilderna till mina föräldrar så att de kan få ta del av bilderna! :D

Anna

för att jag e awesome helt enkelt ;)

ida

Jag skulle vilja vinna en fotobok för att ha mina bästa bilder samlade lika som du har i din. Eftersom att jag älskar att fotografera så skulle det vara roligt. Och då blir det ju samtidigt lättare att visa upp sina egna foton, för man kan ju släpa med den väldigt lätt. En fotobok är verkligen något som jag vill ha. Så därför skulle jag jättegärna vilja vinna! :)Länk till mitt inlägg: http://idaandherlife.blogg.se/2011/january/tavlar-hos-linafotobloggse-1.html#comment

Sofia ( fotografy.blogg.se )

Jag vill vinna fotoboken för att jag vill ha mina absoluta favorit bilder i pappersformat (så man kan ta på dem, haha ) men det är roligare att ha dem i en bok då det tar mindre plats än att ha dem upphängda och är roligare att kolla i :D

Annica

Glömde skriva med länken till mitt blogginlägg om tävlingen! Den kommer här: http://www.nannica.se/jag-vill-vinna-en-fotobok

E A P H O TO [foto & vardag]

Jag skulle vela vinna den för att kunna fylla den med alla mina bästa bilder från 2010. För att kunna sen titta tillbaka och se hur bilderna var då, och varför inte kunna ta upp och visa någon som är på besök, lite favoritbilder man tagit? :-)Hoppas jag vinner!Kram!

Jossan

Härligt:)

Riktigt proffsigt det skulle vara med en fotobok.

Funderar själv på en när jag kommer hem från thailand, tills jag snubblade in här som flera andra gånger om dagen:)

Nej men jag skulle hemskt gärna vilja vara med o tävla om att vinna en fotobok, skulle vara guld värt eftersom jag tänker fota massor under min thailandsresa. Åker om 2 v. o stannar i 3;P

Så, jag skulle INTE ha någonting emot o ha en personlig liten bok om min resa:)

Älskar din blogg OCH dina bilder MEST!

Louise

Jag är med och tävlar . har länkat tävlingen här :www.nattstad.se/Janssonlouisemin motevering varför jag skall vinna fotobok

det är att man aldrig får för många fotoböcker .

Det är så kul att kolla på dem om några år och minnas tillbaka . Jag har aldrig varit med i sån här tävling så jag tänkte jag skulle prova att vara med .

Hoppas jag har tur nu i denna tävlingen :)

paula

Hej hej,jätte kul tävling!

min motiverig: På sportlovet åker vi i familjen i väg på semester till tunisien. De skulle verkligen vara jätte perfekt att få sammla alla semesterbilder i en fin fotobok! (om de funkar med att man kan få den då? ;))Jaja tack så mycket på förhand! :)

Matilda

Hej Lina! :D Jag skulle gärna vilja vinna en fotobok för att jag vill ge den till min mormor när hon fyller år. Jag ska fylla den med en massa gamla bilder och bilder från när hon hade sin stora 70 års fest. Jag tycker att min mormor är värd en bok som hon kan titta i och minnas. Hon har inte alls länge kvar att leva, tyvärr. Hon är väldigt sjuk, så det skulle göra henne jätteglad. Jag älskar min mormor och hon är värd mer än en fotobok egentligen, men hon skulle vara glad i månader för något som väcker minnen. Jag hoppas att hon kan få den här nu... (: Kram /MatildaHär är mitt inlägg!:

http://picbyme.blogg.se länken till inlägget funkade inte, men min blogg är här och det ligger högst upp tills tävlingen är avslutad! :D

K A J S A

Jag vill kunna ha en fotobok framtiden att visa mina barn, till och med barnbarn, så de kan ha en inblick hur det såg ut i dåtiden (vår nutid). Hur jag såg ut som liten. Jag vill också minnas hur allt var, vilka kompisar jag hade och hur de såg ut då, minnas tillbaka. Som en dagbok i bilder! Det skulle vara toppen att vinna en. Inte bara för min skull, utan för mina barn och barnbarns skull! De kommer säkert fråga "Hur var det när du var liten? " Då drar jag bara fram fotoboken och kan rabbla löpande text med hjälp av bilderna!Länk till mitt inlägg: http://linafoto.blogg.se/2011/january/vinn-en-fotobok.html#comment

emma

Innan digitalkamerorna fanns gick man alltid och lämnade in en rulle med sina bilder och fick de sen rätt i handen så att man kunde spara dem i fotoalbum. Jag älskar att sätta mig och kolla gamla fotoalbum från när jag var mindre, men det finns bara bilder fram tills kanske 2004. Allt annat finns på datorn och hårddisk, och visst det är väl relativt säkert där, men vem vet? Rätt som det är kan något gå snett och alla de där bilderna är borta helt plötsligt.

Med en fotobok skulle jag i framtiden kunna slippa att få dåligt samvete för att jag inte sparat alla de bilder jag tar idag.

Madeleine

Hej Lina!

Det här är en riktigt bra tävling måste jag börja med att säga! :)

Jag har aldrig riktigt vetat vad jag ska göra av mina bilder, och vilka bilder jag ska beställa m.m. så nu har det blivit att jag bara har mina bilder på en hårddisk ( som du tipsade mig om) Det tycker jag är väldigt tråkigt, jag älskar att fota, men det är väl ingen mening om jag inte kan visa alla mina bilder? utan att ta med datan...

Så en fotobok skulle jag verkligen behöva, så att mina vänner och jag kan bläddra lätt bland bilderna!

Jag skulle verkligen behöva en sån!

Snälla lina Make my day! Ha det bra!

MVH Madds.soclog.com

Igeland

Jag vill ha en fotobok så att jag kan fylla den med mina bästa bilder jag tagit, och sedan ha den som en portofolio! Det skulle vara väldigt bra att ha, och jag tycker att en vanlig fotobok är ett både smidigt och enkelt, men samtidigt snyggt och bra format att ha sin portfolio i (:

K A J S A

Skrev fel länk, men blogg.se vägrar lägga upp mitt inlägg. Antingen kan du kika in på min blogg och kolla på inlägget eller så länkar jag bara det imorgon. :)

sandra :)

jag skulle vilja vinna för att det skulle vara kul att ta fram en bok fylld med mina bilder och visa för min familj och släkt.. ville köpa en bok men mamma tyckte dem var för dyra :( skulle vara super rolig om jag skulle vinna skulle verkligen vara stol över boken! skulle nog skrivit i den att jag vunnit den av dig ;)

Lisa

Hej Lina :)

Jag har alltid velat samla mina foton på något sätt, har tänkt köpa album ett flertal gånger och framkalla bilder men är kass på att ta tag i saker. Vill verkligen ha ett proffsigt album /en bok där jag kan sätta in de bästa bilderna jag har tagit, precis som du har gjort :) Vore hur toppen som helst att vinna!! Då kan jag också visa upp mina bilder för t ex morfar och farmor som inte behärskar datorn så väl :)

Kramhejhttp://honlisa.blogg.se/2011/january/ar-med-och-tavlar.html

Rebecca Corselli

Jag älskar att fotografera, och jag tar ganska mycket fina bilder.

Men även om jag tar 1000 eller 5000 bilder, så har jag ingen annan stans att göra av dem, än på en tråkig hårddisk, där man bara ser dem när man orkar koppla in den. Men med en fotobok, kan man samla sina bästa bilder, och visa upp dem för nära och kära. ha med dem på intervjuer för fotouppdrag, eller bara ha den och uppmuntra sig själv, att "jag är en bra fotograf", och det är precis det jag vill göra om just jag fick chansen att få en fotobok.(jag har länkat hit via min blogg)

emilia

denna bok skulle sitta somk en smeck i min bokhylla. jag har tagit så många fina bilder med min canon som jag har ingen aning om vad jag ska göra med. Snälla Lina hjälp mig med alla mina bilder :)

ps. du är bäst ! ds. ;)

Stina

Hej! Jag tycker att jag borde vinna fotoboken för att det skulle bli en perfekt födelsedagspresent till min morfar. I slutet av januari fyller han 80 år och då ska hela släkten åka kryssning från Stockholm till Tallinn. Jag vill ge honom en present som han skulle tycka om, och jag vet att han skulle bli glad för en fotobok! I fotoboken skulle jag ha bilder som jag fotat på kryssningen så han har kvar minnena ifrån den. Tack för en rolig tävling! :)

lina härdin

Jag har en ganska så klar anledning, för att jag vill kunna visa mina bilder för andra och inte behöva visa på datorn, det känns så krångligt, också kan man sitta och diskutera bilderna tillsammans och sen bläddra vidare. Ist för att alla ska trängas vid datorn. Och för att en bok finns alltid kvar, men en bild på datorn kanske inte gör det. Så det är också ett minne!

sara

Jag läser sista året på Medialinjen i Karlstad, så jag skulle vilja vinna en egen fotobok med alla mina bilder från gymnasietiden. Från första bilduppgiften i foto a kursen till sista bilduppgiften i foto c kursen. Vi har precis avslutat foto c kursen, så jag vill samla alla mina bilder och se hur jag har utvecklats. Jag skulle ha den som en fin minnesbok, med fina och betydelsefulla meningar till varje bild. :) Kram!

Emelie Fredriksson

http://ars-amandi.tumblr.com/post/2674318638/lina-fotoJag har fotat som amatör i många år och kände att det skulle vara roligt att kunna visa upp mina bästa bilder på ett så snyggt sätt som detta. Har funderat länge på att beställa en själv men har aldrig blivit av :)

Älskar din blogg och du är en otroligt begåvad fotograf :) Kram från Umeå

Jonna - fotoblogg

Jag vill jättegärna vinna denna fotoboken för att det är ett jättebra sätt att kunna kolla tillbaka på hur man har utvecklats och ett sätt att skapa minnen från olika fotograferingar! :) Det var förra året jag började att fota på "riktigt" och jag har samlat ihop många bilder som jag gärna skullee vilja sätta in i en egen fotobok. Kram!

Moa

Åhh, jag hoppas jag vinner för jag har massvis med fina bilder från en resa till turkiet med min pojkvän som borde bli förevigade mer än på datorn!Emma Roodla - Foto

Jag vill vinna en fotobok för jag vill göra en bok med mina bästa bilder. Det är inte ofta jag gör en fotobok utan det blir sällan o då vill jag gärna få med så många bilder som mööjligt lätt att det ser mycket och klottrig ut. jag vill därför vinna en fotobok för att denna gång tänka ut mina allra bästa bilder och göra som du gjort en bild på en sida. Denna gång ska jag hålla mig till mina fashion, lite annorlunda bilder och inte massor av fina bilder. jag vill göra en fotobok med mina favoritbilder bland annorlunda, inte titta i kameran, fånga ögonblicksbilder, ja du förstår :)!Skulle bli så himlans glad att få vinna detta, jag håller tummarna och SJÄLVKLART lägger jag upp ett inlägg med länkar tiller :)!Här får du länken :)!

http://babiidarling.blogg.se/2011/january/testar-lyckan.html#comment

Olivia

Jag skulle jätte gärna vilja vinna denna fotobok. Har kommit på en liten idé med den. Tänkte ha bilder på mig själv och bästa vänner och familjen. Och ha den i mitt rum så vem som helst som hälsar på kan kolla i den. Det blir som en liten fin gåva till mina närmsta där dom kan kolla bilder på oss tillsammans. Det skulle va riktigt fint! (:

Julia

Jaha, det lät som en trevlig tävling det hära och min motivering lyder...Jag älskar att fotografera och hur kul är det inte att kunna bläddra bland fotona istället för att sitta och klicka på datorn? Hur mysigt som helst ju! Därför brukar jag använda mig av Fuji och photobox för att skriva ut bilder till album som jag har. Tyvärr så var albumets fickor till bilderna för små för de bilder jag hade klickat hem så nu är det mycket klippa och klistra eftersom att jag valde att klippa sönder fickorna och istället anväda mig av lim. Om jag hade varit smart från början hade jag beställt hem en fotobok istället!Tack för bra läsning btw, kram kram! :)

roxy

hej !

jag vill vinna en fotobok för jag har ingen fotobok och dels så fotar jag mycket, jag vill spara mina bilder i en fotobok. skulle bli glad om jag vann en fotobok :)

Alina

För att jag har tänkt i flera år att jag ska minsann sätta ihop en sådan där fin fotobok, men det blir bara aldrig av. Det finns ju så många sidor att beställa från och så många bilder man kan sätta in. Nu på senare tycker jag att jag blivit bättre på att fota och det är ett intresse som växt sig större, så det vore verkligen på tiden att den där fotoboken blev av...P.S. Vet inte om jag lämnat någon kommentar tidigare, men gillar bloggen och alla fina bilder du tar. Du inspirerar :)

Hedvig Johannesson

Okej, varför just jag skulle vilja vinna en fotobok. Är för att jag antagligen inte ha råd att köpa en själv, då jag helt enkelt tycker att andra saker är så mycket viktigare.

Och vad är det som jag ska fylla min fotobok med? Med alla mina fina bilder på katter, djur och natur. Det skulle vara så underbart fint att ha mina bilder i en bok istället för på datorn.

Tack och hej leverpastej ;D

KAROLINA

jag skulle gärna vinna en fotobok för jag har funderat ganska länge på att köpa mig en, och så såg jag detta och tänkte det var ju perfekt! :D

Petra

Jag skulle vilja ha en foto bok för att kunna samla bilder jag tagit år 2010. Jag är väldigt dålig på att beställa/skriva ut foton så det skulle vara perfekt med en foto bok. Med en foto bok kan jag också visa alla bilder jag tagit för dom som frågar om mitt fotointresse. Jag älskar att fotografera och hoppas att jag vinner!

Natalie

jag skulle vilja vinna boken så jag skulle kunna ge den åt min kompis för hon står modell åt mej nästan hela tiden och har en massa snygga bilder på henne som jag skulle kunna sätta i boken och ge till henne (:

Moa

jag vill vinna därför att ett fotoalbum är mycket roligare att bläddra i än att kolla på bilder på datorn. Ett fotoalbum kan man ha kvar hela livet!

Fotoemilia

Varför jag vill vinna? Jag tycker det är så fantastiskt underbart att se sina bilder tryckta istället för på en dataskärm. Jag vill samla ihop mina allra bästa bilder från 2010 för att se min utveckling och för att kunna spara och se på då man är äldre. Skulle vara himla kul att vinna verkligen :)

sofen *foto-vardag*

Mitt inlägg: http://femteandetaget.blogg.se/2011/january/tavling.htmlMin motivering:

Jag skulle gärna vilja vinna fotoboken för att jag har varit med och tävlat många gånger om sånna hos andra bloggare men inte vunnit, har faktiskt aldrig vunnit en tävling! Sen är dom ju ganska dyra och jag har inte så himla mycket pengar och sådär nu efter jul. Skulle bli jätteglad om jag vann! :) Kram!Julia :)

Hejj,

Jag är med i tävlingen mest för att det är kul, men oxå för att det skulle vara väldigt kul att vinna en fotobok. Har ingen sån men har funderat på att köpa efterssom jag älskar att fotografera :DKramar från Julia :)

LittleMissCute

Jag är med! Jag skulle hemskt gärna vilja vinna! Jag började fota i juni förra året, och jag skulle bli mycket mer "peppad" om jag nu, till sommaren, kunde se dom bilder som jag tagit, bli nöjd och inspireras på nytt! Det skulle verkligen betyda ALLT! Jag hoppas verkligen att jag vinner! För dubbel chans har jag även skrivit ett inlägg,kika in på bloggen vet jag! :D

(under headern har jag gjort en flik där det står "tävling", där finns det!)Tack på förhand <3

ida

http://idaandherlife.blogg.se/2011/january/tavlar-hos-linafoto.html#commentFörresten det där var länken till inlägget! :s

M A T I L D A'

Motivering :För jag har så himlars många bilder som jag skulle vilja ha i en foto bok och kunna visa andra som kommer och hälsar på istället för att bara visa på data skärmen så kanske det skulle vara lite roligare att dela med sig i ur en foto bok som man själv har bestämt framsida, text m.m :)Inlägg:http://matildajjansson.blogg.se/2011/january/tavlar.html#comment

Josefin

Jag skulle vilja vinna fotoboken för att jag var på klassresa med min klass förra året! Och vi var typ den bästa klassen, höll ihop och så! Så jag skulle sätta in bilder från klassresan, avslutningsmiddagen och skolavslutningen om jag vann fotoboken! Det skulle betyda hur mycket som helst om jag vann, och fick göra det här!Tack på förhand!Länk till ett inlägg jag har skrivit: http://sssummer.blogg.se/2011/january/tavling-hos-l-i-n-a-f-o-t-o-fotobok.html#comment

Elin! (Auotograf-tjejen! :P)

Hej Lina! :)Jag vill vinna en fotobok för att kunna spara minnen, favoritbilder osv... :) Det skulle vara kul att ha, om en släkting som bor långt borta, kommer hem till en (har många sådana släktingar) att kunna visa vad jag gör på fritiden. :) Man tar alltså upp sin fina fotobok! :) Skulle vara jättekul, om jag vann, har nämligen aldrig vunnit en tävling förut. :) K R A M A R (älskar din blogg)

Elin! (Auotograf-tjejen! :P)

Hej Lina! :)Jag vill vinna en fotobok för att kunna spara minnen, favoritbilder osv... :) Det skulle vara kul att ha, om en släkting som bor långt borta, kommer hem till en (har många sådana släktingar) att kunna visa vad jag gör på fritiden. :) Man tar alltså upp sin fina fotobok! :) Skulle vara jättekul, om jag vann, har nämligen aldrig vunnit en tävling förut. :) K R A M A R (älskar din blogg)

Elin:)

Jag tycker sådana fotoböcker är sååå fina och önskar att jag hade en själv. Jag skulle göra albumet som min "portfolio" där jag har min bästa foto i! Hoppas, hoppas..:D

frida

Jag skulle jättegärna vilja ha en fotobok så att jag kan visa upp mina bästa bilder för andra, kanske det kan leda till något framtida fotojobb! Jag har också funderat på att köpa en fotobok och ge bort till någon i min släkt, så att de kan sitta och kolla i den när de vill. Annars får de aldrig chansen att se mina bilder som ligger i olika mappar på datorn, och det är lite tråkigt. :)

FotografoliviaOlsson

Jag vill vinna för att jag har aldrig fått chansen att göra en fotobok.

Sen ska jag använda fotoboken som ett litet portfolio för mina bästa bilder!

matilda

Jag vill vinna en fotobok, för att så fort jag bläddrar bland bilder, försvinner jag nästan till en annan värld, för tillfället och det är där jag hör hemma.Om jag skulle vinna en fotobok, så skulle jag bara ha bilder som gör mej glad.inlägg: http://spelplan.blogg.se/2011/january/jag-tavlar-om-en-fotobok.html#commentMoa

Jag vill ha en fotobok för att kunna fånga in alla minnen, som nu när jag va på bröllop vill man ju spara bilderna någon stans, så därför vill jag vinna den. För alla minnen! :)

carro öhman

jag vill vara med! Caroline Öhman hetrumpaduhar@hotmail.com kram!

josefine - foto & allt möjligt ♥

Jag har alltid velat haft en sån fotobok..och att göra en egen blir ganska dyrt för fotopapper till skrivaren är väldigt väldigt dyrt!Så en sån här fotobok skulle verkligen vara som en dröm för mig verkligen en DRÖM att få vinna en sådan!Kram & tack för en underbar blogg ! :)

f & j - FOTOBLOGG

Länk till mitt inlägg:

http://fotobyfj.blogg.se/2011/january/tavlning.htmlMotivering: Jag har sedan ungf två år tillbaka varit intresserad av foto. På skolavslutningen 2010 fick jag min systemkamera, Canon EOS 1000d.

Sen jag fick den har jag verkligen utvecklats,

jag lär mig nya saker hela tiden. & så ska det ju vara! :D En fotobok hade passat mig helt perfekt. En egen bok med mina bästa foton. Jag har ingen dramatisk motivering utan jag hade helt enkelt tyckt det var jätte kul att få vinna fotoboken! :)

hoppas hoppas hoppas

Evelina

Jag är med och tävlar!Varför jag vill vinna är att,de skulle vara jätte kul att samla alla bilder som jag har tagit,och kolla på dom,och se hur mycket jag har utvecklats.

Jag vill jätte gärna vinna!

Josephine

Jag vill gärna vinna boken för att jag har stort intresse för fotografering och har fått många frågor om jag vill gå ngn fotokurs. Men innan det skulle jag gärna vilja ha en fotobok att kolla i och få lite inspration. Älskar dina foton och har fått mycket bra tips ifrån din blogg. Så jag känner att jag skulle vilja vinna boken för att få en så bra början som möjligt och det skulle vara jättekul! :D

John

Hej!

Jag tycker att jag borde vinna för att jag har varit i Berlin och tagit jätte många fina bilder och skulle verkligen behöva en fotobok :)

Då kan jag visa hela världen att jag är bra på att fota ;)By the way, du tar as snygga bilder!

Med vänliga hälsningar John

Theréz || several passions - one blog

Jag skulle vilja vinna fotoboken för:

Jag skaffade min systemkamera för ett år sedan och efter det började jag utveckla mig mer inom foto. Därför skulle det vara riktigt roligt att ha en fotobok med bilder från år 2010, mitt första riktiga fotoår. Skulle vara jättekul att göra en fotobok för varje år för att lättare kunna se hur man utvecklas.

//Theréz

Nathalie

Jag vill vinna en fotobok så jag har något bra att samla alla minnen i. Hela 2010 ska mjag isåfall ha i min fotobok, för jag vill aldrig glömma det året!Nu håller jag bara tummarna :)

Emilia

(om jag skulle få en) så skulle jag fylla den med alla bästa bilder från 2010, jag har haft det bästa året i mitt liv och har så många minnen som jag sent kommer glömma därifrån. Jag har vart på många resor, gått ut skolan, börjat i en annan, och jag har världens finaste vänner att förgylla en fotobok med. ett eget aldum för 2010, ja. det vill jag ha! ;)(kanske låter överdrivet, men faktiskt sant)

ps. gillar din blogg mycket, klämmer in lite smicker här på samma gång!/Emilia

Emma

Jag är med och tävlar! :)

min motevering: Jag borde vinna för att det skulle vara ett jättebra sätt att göra någotting med alla mina bilder. Sedan så skulle det vara ett väldigt fint sätt att ta vara på dom, så att man skulle kunna titta på dom oftare! :)

Emelie Eriksson

Jag är med !

Varför jag skulle vinna en fotobok ? Jo, jag har nyligen köpt mig en systemkamera och fotar väldigt mycket. Jag älskar att ta kort på naturen och min familj för att bevara fina minnen. Eftersom jag tar bilder på min familj, släkt och vänner vid speciella tidpunkter som tex. släktträffar m.m. så vore det himla skoj om jag vann en fotobok som jag skulle kunna ha bilder på mina närmaste som minne. Vore så kul att kunna få titta tillbaka i den och minnas speciella stunder med nära och kära :)Ha de gott !

Issa

jag vill vinna en fotobok för att kunna dokumentera alla semesterbilder ifrån en resa som jag och pappa ska åka på i februari, efteråt så tänkte jag slå in den och ge den till honom i födelsedagspresent! :D

Jennifer

Hey Lina,jag ska flytta till USA och bo där själv i ett år och skulle därför bli jätteglad om jag vann en fotobok som jag kan fylla med fina bilder på kompisar, familj och ja... allt som symboliserar Sverige för mig helt enkelt. Perfekt att ha när hemlängtan är som värst.

fanny

jag skulle vilja vinna en fotobok då jag bara låter mina bilder ligga på skivor/datan och det skulle va kul och åta fler se mina bilder lättare ist för att leta rätt på skiva och vilken mapp som den bilden jag vill visa är!

Enigma<3

Hejhej Lina, jag har inte fotat så jätte länge och är inte ''jätte'' bra på och fota...men jag har massor av bilder som jag gjärna skulle vilja printa//skriva ut men kan inte för våran skrivare är trasig tråkit nog :(...därför kan det vara lite roligt att ha en fotobok som man har bilderna i så jag alltid har dom till hands :)Kram ¨

En fotointresserad tjej :)

Julia

Hejhej! :)

Jag skulle vilja vinna för att jag vill ha en fotobok som jag skulle ge till min mamma. För hon vill alltid ha en där det är bilder från våran semester vi var på vid förra året, men det har aldrig blivit av så det skulle vara jättekul att överraska henne med det!Det låter kanske inte sådär bra, men det skulle betyda mer än vad du anar! :DJohanna

Åh, vad kul de skulle vara att vinna en fotobok! Har haft min ''nybörjarkamera'' sen juldagen och kan inte släppa den. Underbart att fota. Och att få göra en fotobok skulle ju va pricken över i:et. Vill göra en och har kollat lite priser och sånt på fujidirket.se och just nu har jag inte riktigt råd med att beställa en. Men de skulle vara jätte kul att få vinna en. Såg ut att vara bra kvalite på boken också. Johanna. :)

ANTON - målet att bli fotograf

Jag vill vinna en fotobok för att jag skulle vela kunna visa alla som kommer hem till oss bilder jag tagit. Kunna ha en bok som de kan kolla i och se vad jag tar för bilder. Skulle vara en jättebra möjlighet att ta sig längre med fotograferandet att bara ha en bok som gäster och andra kan kolla i. Därför vill jag vinna! :))

Lillian

Har funderat på vilka företag som kan ha bra fotoböcker och undrar om Jalbum.net håller bra kvalitet?

Fanny

Grejen var att innan jul så hade jag gjort världens finaste fotobok till min mormor. Dagen innan julafton skulle den slås in men då var den borta! Puts väck... Den verkar ha hamnat på återvinningsstationen. Så nu behöver jag köpa en ny och det hade ju vart väldigt trevligt att då vinna en så jag slipper betala för en till!

Louise

Åh jag borde vinna för att nu har jag verkligen börjat bli nöjd med mina bilder och vill stolt visa mina verk för vänner och andra! Det vore grymt med en fin fotobok. <3

MICHAELA D

Åh, köpte du en sån klocka? :D

MICHAELA D

Dude vad långsam jag är på att svara på kommentarer... Haha! Jag såg "The Tourist" ;D

Lina

Jag har en ny kamera, och varje dag tar jag nya bilder, jag är urdålig på sånt här med moteveringar, de blir liksom bara blah,blah, blah och tråkigt att läsa. Men min vilja att vinna är jättestor. Jag vill vinna för att få kunna se bilderna i verkligheten och inte bara på en dataskärm. Jag ser mig själv sitta o bläddra på sjukhuset och visa mina bilder för min mormor, som tyvärre är sjuk, och så ska vi kunna sitta där och längta tillbaka till dom gamla goda tiderna .haha :)

Anonym

Min motevering lyder: Jag har tagit så mycket bilder med min nya kamera 2010 och vill gärna göra en samanfatnig i bilder om hur år 2010 har varit.

så den foto boken skulle komma till pass.

kram

Sara

sandra valdemarsson

Jag vill ha vinna fotoboken eftersom förra året (2010) var mitt första år med kamera. Då skulle det vara kul att se min utveckling till i slutet av nästa år! :)

linda

Jag skulle fylla ut varenda sida med bilder på mig och mina tjejkompisar. Vi har haft ett sånt otroligt roligt år tillsammans. Det är minnen jag vill ska stanna hos mig föralltid. Därför vore denna bok perfekt.

NATTAFOTO-drömmen om att bli fotograf

jag är med :Dför att min data där jag hade alla mina bilder i försvann 2 gånger, hann inte köpa extern hårddisk, min data startades om totalt.. då alla mina bilder försvann, nu har jag en extern hårddisk, men vill inte att det ska hända igen.. så jag vill ha en fotobok att ha mina bilder i (favoriterna) + att det vore jätteskoj, eftersom min dröm är att bli fotograf...

Sophie

Jag vill fotoboken vinna så jag fler ideér kanske kan finna. :-)Var med här! Vad gör djuren på zoo när allt är stängt?http://ogamotoga.bloggplatsen.se/2011/01/10/4332042-tavling-vinn-en-exclusivt-personligt-signerad-aber-der-gaber-bok-illustrerad-och-skriven-av/

K A J S A

Här är länk till mitt inlägg! http://kajssaf.blogg.se/2011/january/jalbum.html

rebecca önhult

Jag skulle vilja vinna för att det hade vart perfekt förvaring av fina bilder, stilren och snygg fotobok!

+ att jag tyvärr inte ha plats på mitt rum med massa tavlor att hänga upp mina foton... vilket ja tycker är väldigt tråkigt.min blogg är under uppbyggnad men här finns länkar:http://bexfoton.blogg.se/2011/january/fotobok.html#commentkram!

Alina

Jag har försökt att vinna en fotobok i flera tävlingar, men har aldrig vunnit. Jag skulle Jätte gärna vilja ha en fotobok. Där skulle jag fylla mina bästa bilder från 2010 i glada färger. Det känns mer verkligt att "ta" i bilderna än att kolla på en digital skärm. Eftersom jag sparar till ett Canon EF 70-200/4,0L USM kommer det att ta ett tag innan jag kan köpa mig en fotobok. Så hoppas verkligen att det kommer komma ett mail skickat till mig!

Jennifer [FOTO]

Jag är med. Jag skulle vilja ha en fotobok för jag har massa bilder som jag vill skriva ut men jag vet inte vart jag ska sätta dom så en fotobok vore ju helt perfekt:D

EmbLeM

Otroligt fin blogg!!

Jag gillar verkligen att du lagt in bilder i sidomenyn som även än förstorningsbara :)

Emelie

Hej, jag är jätte gärna med och tävlar!Min motevering!Förra året skildes min klass åt, många började i en annan skolan... och jag saknar de väldigt mycket! Det var den bästa klassen i världen! Och vi höll ihop hela tiden, om jag skulle vinna fotoboken skulle jag andvända den till mina foton från avslutningsfesten, skolavslutningen, och klassresan! för att komma ihåg, och jag saknar de väldigt mycket!

Jag skulle bli jätte lycklig om jag vann!my

Jag är med :)

http://monkiapa.blogg.se/2011/january/jag-ar-med-1.htmlJag skulle vilja vinna för att jag har aldrig haft en fotobok men skulle så gärna vilja ha en. Det är så kul att sitta och kolla på favoritbilderna i en bok isället för att kolla på datorn. Det blir en helt annan känsla!

Anonym

Jag vill vinna för att jag älskar att fota och eftersom jag inte kan skriva ut bilderna från datorn så skulle det vara kul att ha en bok med dom flesta bilderna i. Har inget mer att säga,hehe...

Jemima

http://miaj.blogg.se/2011/january/fotobok.html#commentJag skulle vilja ha en fotobok för att jag har fotat sen jag var 7 år (nu är jag 14, nästan 15) och det skulle vara grymt roligt att ha nånstans där man har sina favoritbilder samlade. Som ett album där man kan titta tillbaka. Jag har fotat mycket i skolan och jag vill kunna ta fram ett "album" där jag kan titta tillbaka och minnas alla fina och roliga minnen som jag haft tillsammans med min klass. Om ett och ett halvt år splittras vi och då vill jag komma ihåg alla fina minnen. Sen så skulle jag vilja sätta in bilder på mina syskonbarn, och titta på alla fina minnen jag har med dem. :)

Sissi

Jag är gärna med och tävlar och jag skulle blir glad om jag vann därför att det vore riktigt roligt att få se sina bilder "på riktigt" och ha något att bläddra i och visa sina nära och kära istället för att bara sitta klistrad vid datorn hela tiden.

Sanna

Jag vill vinna en fotobok för att kunna samla minnen och också för att få in de bilderna jag nu har tagit med min första systemkamera.

David Andreasson

Jag är gärna med och min motivering finns på min blogg:http://photosbydavid.blogg.se/2011/january/jag-tavlar-hos-linafoto.htmlIsabella

Jag skulle vilja göra en fotobok till min fina vän Anna som nyligen har flyttat. Jag vet att hon saknar sina vänner här hemma och jag tror att hon skulle uppskatta en egen fotobok mycket.

Mina vänner är det finaste jag har och jag kan inte tänka mig en bättre present än en bok fylld med minnen.

Amanda!

Jag skulle vilja vinna fotoboken för att jag skulle älska att kunna samla alla mina favorit bilder på ett ställe och sen kunna sitta och titta på dom, om och om igen! Det skulle vara skönt att få titta på något annat än datorskärmen som omväxling också!, plus att jag verkligen älskar att fota och titta på bilder såklart!

Skriver du din autograf i den? :D

johanna

Jag är med!

Inlägget : http://photohouse.blogg.se/2011/january/ar-med-och-tavlar.html#commentMotivering: Jag tycker fotoboken var väldigt fin och skulle väldigt gärna vilja ha en egen, när man visar sina bilder för familj och släkt ser det mycket finare och ger ett snyggt intryck att ha än att visa på datorn med mer. Skulle vara oerhört glad om jag vann,

Många kramar Johanna

Halloj världen! /Inger

Halloj!Jag har tipsat om din blogg i dag i bloggen "Fönster mot bloggvärlden". Jag har visat ett nedförminskat utsnitt av ditt kollage med bilder från 2010. Hoppas det är okej i och med att syftet faktiskt är att tipsa om din blogg.http://blogg.aftonbladet.se/bloggbladet/2011/01/sveriges-basta-fotoblogg-gors-av-en-17-arig-tjej-i-karlstadJag gör nu inte det för att vinna den där fotoboken. Inlägget hade jag tänkt skriva ändå.Men vinner fotoboken gör jag ju gärna ändå. Varför? Därför att det är så kul med foto!

Elin › en personlig fotoblogg

Jag har länge funderat på att fixa en egen fotobok, genom att köpa en bok själv och framkalla kort, men det här sättet verkar mycket smidigare och man får även mycket bättre resultat och man får även bilderna i större format som jag vill ha :)Jag tänkte även ge mamma en bok med massor bilder som jag har tagit i present då hon fyller om ungefär en månad och om jag skulle vinna den här skulle jag ge den här till mig själv, vilket gör att hon kan få ännu fler bilder i den jag tänkte fixa ihop själv, annars skulle vi få dela på bilderna :)Jag skulle hemskt gärna vilja vinna då jag verkligen vill ha mina absoluta favoritbilder i en proffsig och fin bok som jag skulle visa vänner och familj och annan släkt när de är på besök och jag skulle känna mig såååå stolt. Jag skulle nog tjata om den så fort folk kommer hit och be dom titta i den.Det vore verkligen en dröm att få vinna detta och jag har redan valt ut några bilder som jag skulle vilja ha i boken :) Jag hoppas hoppas och åter hoppas att jag vinner en sån här bok, det skulle göra mig superglad! :D

Ena

Jag har samlat på mig så mycket bilder nu när jag har fått min Nikon D7000, så jag skulle behöva en bok att ha dom i. Därför skulle jag vilja vinna :)

Maja

Jag skulle jättegärna vilja vinna en fotobok därför att jag har så många härliga sommarbilder som jag tagit och som ligger på en extern hårdisk.Det är bland annat på mitt hem, min lilla stad som väcks till liv under sommaren, min familj, olika porträttfoton, mina kusiner som jag träffar var tredje år m.m.

Och hur härligt hade det inte varit att ha en bok med sommar liggandes på soffbordet i vardagsrummet mitt i kalla vintern och hösten och under våren då man längtar som allra mest?

Något som kunde lysa upp vintermörkret eller väcka ännu mer hopp och längtan till sommaren, jag som älskar sommaren skulle tyckt att det varit helt underbart.Jag har länkat till din blogg och det här inlägget samt till Jalbums hemsida på min blogg i det här inlägget:

http://fotogenique.devote.se/blogs/7515272/taevling-hos-linafoto-.htm#WriteComment

SOFIALINNEAL

jag ska göra en fotobok åt min systerdotter som fyller 1år om en månad, tanken är att jag ska fylla den med massa bilder från hennes första år.det enda problemet nu är priset, dom kostar lite mycket för min ekonomi... just därför skulle det vara perfekt att vinna en! :)jag har länkat på min blogg och är med o tävlar /sofia

Josefina

Det skulle vara jätte roligt att vinna en fotobok.

Fotar på min fritid och läser foto i skolan.

Skulle vara kul med en bok med alla sina bästa bilder. Alltid velat haft en, men de är så jäkla dyra! :/

Louise

Skulle vilja vinna en fotobok eftersom jag har så himla mycket bilder i datorn som jag knappt brukar se på, asså bilder från resor, kompisar, lite macrobilder, och det vore jättefint om man hade en fotobok där man kunde "sammanfatta" de goda minnena i en fotobok och bläddra mellan. Har ingen så det vore toppen! :)

Anna

Hej Linafoto, jag skulle vela vinna en fotobok för att ge den till min mormor. Hon har alltid ställt upp för mig och hon finns alltid där. Hon bidrog till min kamera och mitt objektiv, hon stöttar mig i skolan och jag älskar henne. Kram / Anna 13 år

a

jag vill vinna för att en i min släkt hon älskar mina bilder och har ingen dator som jag kan skicka mina bilder till,så det hade varit så roligt om jag hade vunnit en fotobok som jag kunde ge till henne för det hade gjort henne så himla glad :)

kram!

IdasPicture

Jag är med!

motivering: Jag har egentligen ingen riktig "wow" motivering, men 2010 har varit ett riktigt foto- år för mig, dels för jag fick min studio och massor med kamerautrustning och kom till den delen då jag verkligen ville satsa på detta, för det är min grej! Och jag har gjorde de rätta valet i tid, för jag är trots allt bara tolv år.

En fotobok skulle verkligen vara pricken över i:et, där jag kan fylla alla mina kanon bilder under 2010 och inspirera andra och kanske få dom att göra samma val som jag.

/Ida

Lovisa

åh! jag skulle mer än gärna vinna en fotobok, du tar helt underbara bilder och jag har inspirerats mycket av dig, gillar nämligen att fotografera mycket själv! hoppas verkligen jag vinner en, skulle bli riktigt glad ifall jag gjorde det!

kram lovisa :)

Anonym

Jag ska vinna fotoboken för att jag tar foton med min canon på fritiden, jag har tagit en del foton på naturen, djur, vatten och saker. Men på senaste tiden har det blivit väldigt mycket bilder och många bra bilder också, som jag gärna skulle vilja ha i en fotobok och visa kompisar, min familj och se vad dom tycker istället för på datorn, det känns som att man har ansträngt sig mer genom att sätta in bilderna i en fotobok istället för att ha alla bilder på datorn. Om jag skulle vinna boken skulle jag välja ut mina allra finaste bilder på djur och växter och vatten. Det är också större risk att fotona raderas om jag har dom i datorn, för den är så överfull så att jag ibland råkar radera bilder av misstag, och det är ju synd för dom får jag ju aldrig se mer igen och jag sparar ju dom inte i kameran i all evighet för det tar ju för mycket plats, jag måste ju lämna plats för andra bilder också. Jag hoppas verkligen att ni läser detta och att jag vinner boken. Här är min länk från min blogg om fotoboken och tävlingen: http://nsn.blogg.se/2011/january/fotobok.html#comment

Tack på förhand!

Matilda

Under mina två-tre år som jag har haft min systemkamera så har jag blivit en bättre fotograf och det är därför som jag skulle vilja vinna den här fotoboken. Tack för att jag fick vara med i tävlingen! :)

Malin Lindström

Jag skulle vilja vinna en fotobok för att samla mina bästa bilder från 2010. Sedan ska jag fortsätta göra så varje år för att se skillnaden, framstegen.

Silje Louise

Jeg har ønsket meg en fotobok kjempelenge fordi jeg har så mange bilder liggende inne på dataen eller på harddisk. Jeg har lite penger for tiden, så jeg får ikke bestilt meg en heller.. Jeg har fremkalt bilder, men siden det tar lang tid å sette inn i album, og i tillegg detter bildene ut etterhvert, hadde det vært kjempefint med en fotobok som bildene sitter permanent inni!Jeg har mistet tellingen på hvor mange fotobok konkurranser jeg har vært med på i det siste, men jeg prøver meg igjen :D

ida

jag skulle vija vinna ett fotoalbum för att jag älskar att fota! det är känslan att kunna fånga ett ögonblick på bild. det är så häftigt! jag gör inte så mycket med alla mina foton, de bara ligger där i mappar på datorn. därför skulle det vara jättekul att ha dem snyggt i en bok som man kan titta i när man vill!

Amanda

Jag vill vinna för jag vill göra en portfolio, så jag kan börja söka fotojobb. Det skulle ju vara grymt med en liten spark i baken, för som de känns nu kommer jag ingenstans. Så kom igen!

Cornelijaaa

Jag skulle vilja vinna för att jag skulle vilja ha någonstans att visa mina bilder jag tar, en fotobok skulle vara perfekt. Jag har inte så mycket saker inom foto och så fast jag är jätteintresserad och skulle vilja ha eget företag och foto mycket mer, men har endast digitalkamera och då är det så svårt att få fina bilder i tex mörker, närbilder eller i rörelse. Men har fått många bilder jag blivit nöjd med och skulle vara kul att samla dem i en fotobok för att visa folk man känner eller bara ja spara dem nånstans :) Så därför vill jag vinna :)

sandra wennberg

jag skulle vilja vinna den fotoboken för att jag ska börja fotografera för jag har nyss köpt en systemkamera.

jag älskar att foto men är inte världs bäst, vore bra med lite inspiration :)

Kajsa

Jag skulle vilja vinna en fotobok för att i sommrass så va jag på en "fotorunda" med mina kompisar och om jag skulle kunna säga så själv tyckte jag att bilderna blev jätte bra och jag skulle jätte gärna vilja ha ett ställe där jag kan se bilderna förutom i mina dokument i min dator.

Alice

Jag skulle vilja vinna därför att jag nyss fått en systemkamera och jag tänkte ha fotoboken som ett album där jag har mina första foton som jag tagit. Det blir en kul grej som jag sedan kan ta fram och kolla hur bilderna såg ut då och jämföra med nya bilder och se hur mycket jag har förbättrats.

Enigma<3

hejhej Lina :) jag är inte jätte duktig på att fotografera men jag gillar det jätte mycket...jag ska snart få ett nytt rum hoppas jag och jag ska börja printa/skriva ut egna foton...men just nu är våran skrivare trasig och jag vill ha bilder som man kan kolla på nån gång iblad :) därför skulle jag tycka det var AWESOME om jag fick ha en egen fotobok :) jag vet inte om min andra kommentar kom fram, internet hackade lite då men om den gjorde det så förlåt antar jag ;)Kram

johanna

Jag skulle vilja ha en fotobok för jag(liksom du) älskar att fotografera och skulle vilka sätta in mina bilder någonstans eller göra en fotobok av det. men jag hittar aldrig något bra och har det heller inte det kanon ekonomiskt så jag har aldrig någon chans att köpa en!johannalinnealindholm@hotmail.com

Sandra

Jag vill vinna en fotobok för att påminna mig själv om att jag kan. Det är inte å ofta jag tittar på mina bilder i datorn. En bok kan jag ha ståendes framme och bli påmind om mitt intresse och bevisa för mig själv att jag kan fotografera och att jag är bra på det :)

AmandaLJung

jag skulle vilja vinna en för att mina föräldrar har inte råd att köpa en till mig och jag vill verkligen ha en

MICHELLE

Jag är med!

För det första så skulle jag vilja vinna den fotoboken för att fotografera är något av det bästa jag vet och sedan så kan jag spara alla dessa bilderna i en bok som jag sen kan titta tillbaka i.

Och att jag skulle vilja visa upp alla mina bilder för vänner, familj o släkt så att dom också kan få se vad jag håller på med o sånt, det är också så himla kul att få beröm.

Så en fotobok skulle kanske vara lite som "pricken över i:et"

BAMSEKRAMAR FRÅN MICHELLE! :D

Alva

Jag älskar att fotografera, det är jätteroligt.

Jag har massor med bilder som jag helst av allt skulle vilja ha i en fotobok. Det skulle vara hur roligt som helst att vinna. / alva

joanna

Jag är den där typen av fotograf som folk tror att "oj, hon har en kamera, hon tror att hon kan fota". Jag vill bevisa att de har fel. Jag började fota när jag var 13, då med en digitalkamera. För ett år sedan bytte jag äntligen upp mig och jag har utvecklats något enormt. Men jag vet att ingen tror att en så ung tjej kan ta bra bilder, utan de tror att jag bara trycker på knappen och tar ett kort. Genom att visa dem mina bilder upptryckta i en riktig bok, ska jag förklara att alla kan om de vill, och så även jag.

Minna

Hej! Jag är med! Jag vill vinna fotoboken för att: Jag har just börjat fota mycket och jag har aldrig haft någon fotobok. Det skulle vara jättekul att vinna en så att jag kan kolla i den och visa mina bilder för andra, och kanske någon dag bli en känd fotograf. Det skulle vara drömmen att bli känd inom foto :)

JULIA [ fotoblogg ]

jag vill vara med och tävla om fotoboken.

jag skulle vilja vinna den för att jag älskar verkligen att fotografera och skulle vilja bli så duktig på det och jag vill då att säktingar och vänner ska kunna se mina bilder i en vacker bok med massor av foton som bara jag har fotograferat!

Det skulle varit sjukt skönt:D

elin

Jag skulle vilja göra en fotobok till min mamma när hon fyller 50. Jag har lyckats luska fram lite bilder från hennes barndom och sen har jag ju också dom som jag har tagit nu på senare år, så jag skulle vilja samla alla bilder på samma ställe så det liksom blir en bok över hennes liv! :)

Erika

jag skulle jättegärna vilja vinna en fin fotobok! Om jag skulle vinna den så skulle jag sätta in alla mina bilder i den för jag tycker det är så roligt att fixa in bilderna i den. har redan ideér på hur jag vill att det kanske ska se ut! :D

jag älskar verkligen att fotografera! och då tycker jag att det skulle vara kul och passa bra att ha en fotobok att sätta in sina bilder i. jag hoppas verkligen att jag vinner, jag skulle bli jätteglad!länk till mitt inlägg: http://fotoenligterikaa.blogg.se/2011/january/tavlar-om-en-fotobok-hos-linafotobloggse.html :D

h a n n a

Jag skulle vilja vinna fotoboken för att glädja min familj och ett par kompisar till familjen. Vi var nämligen i Thailand tillsammans och då skulle jag vilja ha en fotobok med bilder från Thailand som alla kan ta del av. Ibland är det bättre att ge än att vara ego och ge allt till sig själv! :)

L I N A [Foto&Design]

Motivering varför jag ska vinna: Jag vill vinna för att jag ska snart ha en utställning, och då vore det toppen om jag vann, så att folk kan gå runt och bläddra i den + se massa bilder jag kommer skriva ut!

Amanda

Hej jag skulle vilja vinna en fotobok så jag kan överföra alla dom bilder jag tycker är finast och spara den. Det hade varit rätt coolt att ha en egen bok med bara bilder jag själv har tagit än att titta i en bok där andra har fotat:) Men hur som helst så vill jag bara säga att jag jättegärna vill vinna denna fotobok :)

Kramisar Amanda :D

Amanda APHOTO

Att se de bilderna på papper tror jag gör att man ser de på ett annat sätt och kanske bidrar det till nya bra idéer. Men, den största anledningen till att jag skulle vilja vinna en fotobok är helt enkelt för att jag skulle vilja ha de bästa bilderna samlade på ett ställe och som jag enkelt kan plocka fram när det behövs som bäst. Till exempel när man tvivlar på sig själv och behöver bli påmind om hur duktig man faktiskt är. Det tror jag att många skulle behöva. :)

Lisa

Åh jag vill verkligen vinna detta då jag provat en hel del fotoböcker som inte riktigt passat mig, då jag framkallar en hel del och ligger efter just nu, lätt hänt med två småbarn så behöver jag verkligen komma ikapp och få prova om deras album passar min smak!Länk: http://fotolaiza.blogg.se/2011/january/tavling.htmlMvh Lisa Andersson

Ms B

Åh jag skulle vilja unna en fotobok som jag kan fylla med bilder på min dotter!

Det finns så otroligt många bilder på henne som jag vill ja i en bok!

Rubin

Hej! Jag tycker du är en jätteduktig fotograf, och om jag vinner boken kommer det vara en jättestor inspiration! Jag har nyss köpt en systemkamera, och jag är 11 år. Du är verkligen duktig, så jag skulle bli jätteglad om jag vann :)!

Olivia

Jag har precis flyttat till ett helt nytt ställe med min familj. Alla mina vänner bor kvar i staden vi flyttade ifrån.I en fotobok skulle jag kunna bevara alla roliga minnen vi har upplevt tillsammans genom åren. När jag längtar tillbaka kan jag sätta mig och bläddra i boken och minnas vilka underbara vänner jag har haft turen att få lära känna...Länk till mitt inlägg: http://liiiaz.blogg.se/2011/january/jag-ar-med-och-tavlar-om-en-fotobok.html

becca

Hejhej! jag skulle gärna vilja vara med och tävla och min motivering är: Vore kul att kunna sätta in bilderna jag fotar i albumet istället för att bara lägga upp på bloggen, så man kan visa alla ! :D

Simon Larsson

Hej :) jag skulle gärna vilja vinna din bok för jag har kollat på din blogg typ sen du skaffade den älskar dina bilder. Jag tar själv kort och skulle vilja ha lite tips ur din bok tex... MVH Simon

Fizz

Jag skulle väldigt gärna vilja vinna en fotobok. Det skulle vara mycket enklare att ha en bok med mina finaste bilder i än att ha dom i datorn. Det är kul att visa andra och spara sina bilder som ett minne.

sofie

En bok om insperation, en bok som hjälper dig att följa din dröm, vad kan man mera vilja ha. Av en tjej som upplever en dröm och har gjort det på egen hand, en tjej som kämpar och klarar allt. Med denna bok kan man kanske komma närmare sitt eget mål och till och med uppfylla det. Med din fotobok i min hand, I min hylla, intryckt med min näsa där rad efter rad bygger upp nya kunskaper och insperation! Din fotobok skulle betyda mycket!

Lollo

Min motivering kommer här:Under nästan hela 2010 har min farfar legat på sjukhus. Han har helt enkelt missat hela vardagen med släkten och vi har bara träffats på sjukhuset. Skulle jag vinna denna fotoboken så skulle jag fylla den med bilder på min släkt från detta året. Bilder frå jul, påsk, födelsedagar m.m. Sedan skulle jag ge den till honom. Jag är helt säker på att han skulle bli superglad, + att han själv är fotointreserad och han får genom boken se att jag har utvecklats. Nu vet du min motivering, En bok till en lycklig farfar.

ha det bra! :)

Emilia

Jag är supergärna med och tävlar! :D

Jag har fotat ett litet tag nu och tycker att en sådan här bok skulle passa grymt bra som porfolio.

Om man liksom ska någonstans så kan det ju vara bra och ha med sig någonting och visa upp. :)

Det blir nog min motevering varför just jag vill vinna.

Har även länkat till både dig och jalbum.net här på min blogg:

http://emiliabritting.com/2011/january/tavlar.html#commentKram Kram :)

Erika

Jag gjorde en bok förra året. Har inte kommit för att göra en ännu. Men skulle vara guld värt att få en gjord så man kan se sin fotoutveckling (och minnas vad man gjort under ett underbart år)

Felicia

Hej älskar din blogg! Min motevering kommer här!

Jag fick idag en systemkamera en Canon eos 1000D , Men jag är ju inte så bra på att fota änu. Så det är därför jag skulle vilja/behöva en sådan bok ;)Hejdå kramar

EMMA

Jag vill jättegärna ha en fotobok,

eftersom jag fotar som ett tok.

Den ska jag fylla med de finaste bilder jag har,

från årets bästa dar.

hoppas du vill skicka boken till mig,

då är du en jättetoppen tjej.olivia-drömmen mot att bli fotograf

Att ha en fotobok med minnen i är något jag skulle vilja ha. Hur jag har utvecklats med min kamera under hela 2010, visa upp mina bilder för nära&kära. :)

Elin

Jag skulle vilja vinna en fotobok eftersom jag ganska nyligen började fota, det skulle vara roligt att göra en fotobok nu i början att ha och kolla tillbaka i senare (när jag förhoppningsvis utvecklats) och jämföra.

Lina

Jag vill jätte gärna tävla om en fotobok!:)

Motivering: Jag tycker det är fint att klistra in foton i fotoalbum och har tänkt göra det, men när jag såg detta var det ju mycket smartare! det skulle vara jätte roligt att ha en sån där bok hemma :) Kram!

Ebba Forselius Dahlin

Hej Lina! Jag skulle jätte gärna vilja lära mig att fota för att det är verkligen hur kul som helst tycker jag! Men jag vet inte direkt hur jag ska göra. Jag har önskat mig en fotobok jätte länge men har inte fått en. Så jag skulle jätte gärna vilja vinna den där fina fotoboken!

Kramar Ebba!

Merete Hegna, Photography

Hva har du skrivd på den første siden? :)

Eleonora Rönström

Jag vill vara med.

Min motivering är att jag fotar väldigt väldigt mycket och har precis skaffat en systemkamera, så nu blir det ännu mer! Jag skriver ut och framkallar bilder rätt ofta med just nu ligger alla bilder typ i ett skåp och jag har ingenstans att göra av dom! Jag älskar att göra små collage och sätta in t.ex. bilder i fotoböcker och göra fint och inspirerande men.. vart då utan en fotobok? :(

Eleonora Rönström

Haha oj, tittade på videon efter att jag kommentera och det var inte en sån fotobok jag trodde, men jag är fortfarande med. Typ samma motivering; Jag fotar väldigt mycket och vet inte vart jag ska spara mina bilder :)

olga

hej! jag vill jätte gärna vinna en foto bok, för att jag älskar att fota men har ingenstans att göra av med mina bilder, så jag skulle vilja ha den så att jag kan spara mina bilder.

fanny

Jag hade jätte gärna velat vinna, just för att kunna se hur jag utvecklats och visa upp mina bilder för dem som inte är ute på internet så mycket ( Mina föräldrar och även fotolärare som vägrar kolla bloggar haha) Det hade vart kul att ha sina favoritbilder i en bok. Jag är så rädd att dem skall försvinna från datorn :o

Lillian

Jag vill vara med och få chansen att vinna en fotobok!

Jag har rannsakan mig själv det senaste och kommit fram till att jag ska ägna mer tid åt fotograferandet istället för att förneka att det är det jag vill göra. Som ett led i det planerade jag för att göra en fotobok där jag kan samla alla mina bästa bilder och visa upp.

Frågan var bara var jag skulle göra en sådan bok? Man vill ju ha bra kvalitet på boken som visar ens bilder. Dålig kvalitet på boken "smittar" lätt av sig på mina bilder och det vill jag absolut inte! Lösningen på mina frågor kom när jag såg denna tävlingen!

Ett inlägg om tävlingen finns också på min blogg: http://lilliansfoto.blogg.se/2011/january/en-fotobok.htmlHåller tummarna!

Julia

Hej Lina! Att vinna en fotobok hade varit jätteskoj, jag har ett fotoalbum, men där sätter man in bilderna i en liten plastficka? så på bilderna försvinner lite av den fina färgen. Så att ha en fotobok hade varit jättebra, det är kul att vissa släkt och vänner, bilderna man tycker om, även om man skulle göra ett foto jobb , skulle man ju kunna visa bilderna! Sedan ser det ju lite proffsigt ut att ha en egen fotobok med sina egna foton! Länk till inlägget har du här: http://meandmytwinsister.blogg.se/2011/january/tavlar-hos-lina.html

/ Julia :)

madeleine

Jag vill ha en fotobok för att jag älskar allting som har med foto att göra, och så skulle de vara kul att ha en fotobok för att kunna visa upp för folk, och själv ligga och titta i för att se vad man kan förbättra osv. skulle vara kul att ha en iaf. :) och jag vill inte köpa en för jag håller på att spara till en kamera, lånar bara min systers just nu..

Moa

Jag är jättegärna med och tävlar!

Jag vill vara med och tävla eftersom att jag vill göra saker med mina bilder. Jag har insett att mina bilder hamnar på hårdisken, ett fåtal läggs kanske in på min blogg men sen ligger de bara där i en mapp på datorn. Jag har skickat efter lite bilder som jag satt upp på väggen men när man vill ha en massa bilder så blir det ju väldigt dyrt tillslut.

Därför vill jag vara med och tävla om en fotobok där jag kan ha mina favoritbilder och lätt kunna ta fram den gråa dagar när jag känner mig nere och utan inspiration.

Under ett år har jag fotograferat med min Canon som jag har nu. Det vore fantastiskt att ha en bok med de bästa bilderna jag tagit under 2010! :D

Mikaela

Jag gillar att fota, även om jag inte är något proffs! När minnet är fullt lägger jag över mina bilder på en hårddisk och sen ligger dom där och ingen kollar på dem, vilket är jättesynd, eftersom att det är så roligt att kolla på både gamla och lite nyare minnen, och kort som man tagit. Men om man får välja att sitta familjen framför en datorskärm och byta byta bil med pilarna och kolla på både bra och lite sämre foton eller familjen som sitter i soffan och skrattar och ler åt de allra bästa foton från vardagen och resor i en underbar fotobok. Så är ju det andra alternativet 1000 gånger bättre. Tycker iaf. jag :)(tror inte jag fick med namn och blogg i förra kommentaren)

Evelina Oskarsson

Hejsan!

Jag skulle jättegärna vinna en fotobok för jag har massor med otroligt fina bilder på min ponny som jag skulle fylla den med, bland annat bilder fotade av dig!

Jag har länge velat ha en fotobok, men det har aldrig blivit av då jag har lite krisigt läge i min plånbok för det mesta.

Jag skulle kolla i den varje dag, för jag älskar min ponny hon är så fin och betyder allt för mig!http://evelinaoskarsson.blogg.se/2011/january/vinn-en-fotobok.html/Evelina

sara

guu vilka fina bilder!!!! :)

Anna:D

Åh, måste bara vara med!

Jag ska vinna för att jag vill ha mina absoluta favoritbilder på mina närmaste och kära som man bara kan öppna och se på när man känner sig depp, eller så. Sedan , om ett år eller så kan man kolla på bilderna och minnas när man fotade dom, och jämföra med hur mycket bättre man har blivit sen dess! :D

Ha det bra!

/ Anna

Elin benjaminsson

Läsrer din blogg dagligen eftersom att det ger min insprasion till mitt egna fotande:) Tycker att det verkar roligt med en fotobok, efersom att det blir som ett fotoalbum, fast med digitala bilder. ifall jag vinner så funderar jag på att göra någonting minnersvärt av det helt engkelt:)

Lovisakarlsson

hejsan, jag skulle vilja vinna därför jag behöver verkligen en fotobok att sätta in foton i, för jag vill göra ett fotoalbum med massor av minnen 2010, för min bästa kompis ska flytta till sundsvall och då vill jag ha massor av bilder på henne av mig i den! Sen familjen och mina bästa bilder 2010, jag skulle verkligen behöva den där! kram o puss lovisa! <3

Linnea

Jag har så mycket bilder som jag gärna skulle vilja visa men det är inte så roligt att visa de på datorn, så en fotobok hade varit det roligaste sättet att få visa mina foton för mina vänner och familj.Jag har även länkat i min blogg hit och till jalbum :)Kram Linnea

Minna

Min lilla syster fyller snart år och hon älskar att fotografera (som jag även gör) så det skulle vara super om jag kunde få en fotobok som jag skulle fylla med bilder som hon tagit och bilder på oss och ge henne i födelsedags present :D!

L I S A

Jag SKA(haha) vinna en fotobok för att jag ska ge en present till pappa där jag lägger in massa bilder på vårt landställe i alla årstider :) Alltså ett helt år. Det skulle vara skitkul att vinna och jag har aldrig gjort något fotoalbum förut. Det skulle vara kul och se hur resultatet blir. Om det sedan blir bra ska jag göra en liknande till hela tjocka släkten :)

Håller tummarna för mig själv och hoppas att jag inte är för sen! :D

Willma

Om jag vinner en egen fotobock så skulle jag fylla den med mina allra finaste bilder från 2010.

Sandra

Under 2009 var jag och min sambo i Australien hela året och har fortfarande inte tagit tag att göra en fotobok utav alla bilder så detta vore en ypperlig kick att göra det!!

tilda

Jag vill vinna en fotobok för att jag inte orkar skriva ut och sätta in alla bilder i ett fotoalbum, och en fotobok är ju det perfekta sättet, visst? När släkten kommer så slipper man sätta på datorn och så. Jag har presic varit utomlands så jag skulle sätta in bilderna därifrån i fotoboken om jag vann :) tack för en underbar blogg Lina!;) / Tilda

Emma

Jag skulle vilja vinna en fotobok för att:

Jag har precis fått min första systemkamera och jag är redan riktigt intreserad av mina och kamerans kunskaper. En fotobok är ett riktigt bra ställe att ha mina bilder på. Just nu har jag bara massa liggande på bordet eller kvar i datorn.

Jag tycker det skulle kunna vara riktigt kul att kunna titta i genom och även fylla den med fina bilder.