Grazette Frisörweekend
Har gjort något jag aldrig har gjort förut eller trodde jag skulle få göra. En upplevelse!


För er som missat så var jag iväg som fotograf & modell i helgen som var. Samma helg som Fotomässan... jag som ville dit i år!! Men jag gläder mig åt att det blev en kul och annorlunda helg ändå. Nu har jag gjort något som jag aldrig gjort förut. Jag gick en visning på fredagen och även en bröllopsfrisyr-visning på lördagen (frisyren jag har på bilderna ovan). Jag och min syster fick lite panik när vi på fredagen fick reda på att vi skulle lära oss en koreografi och dansa på scenen, hahaha fyfan alltså. Såklart tabbade jag mig med dansen under visningen, men jag tycker det gick helt okej ändå eftersom träningstiden inte var den längsta. Det var en upplevelse, haha!
Mörkbrunt och löshår


Mitt hår då? Det blev väldigt mycket mörkare. Det ser nästan svart ut, men jag gillar det riktigt mycket. Så glad att jag slipper min solblekta bruna hårfärg som jag har velat färga bort så länge, men har väntat tålmodigt på denna helg. Det var så jäkla nära att det blev rött där ett tag. Vi satt flera stycken på samma ställe och blev färgade, och min frisör tog fel bunke med blandad färg. Detta märkte vi när frisören och modellen bredvid mig skulle ha mer färg till den rödhåriga modellen och hon frågade vart den röda färgen var... Ops! Det var bara att tvätta ut det min frisör redan haft i mitt hår. Sedan på't igen, fast den här gången med rätt färg. På lördagen fick jag löshår och jag vill så gärna ha långt hår, åh! Fick iallafall behålla löshåret så det kanske blir att jag använder det någon dag :)
Alla bilder fotade med:
Canon EOS 5d Mark III + Canon EF 24mm f/2.8 IS USM + Canon Speedlite 430EX II
Felicia Olsson - Frisörweekend - Grazette - Grazette of Sweden - Lina Flodins - Modell i Karlstad - frisör - högfjället - linafoto - modell - sälen - vimmelfotograf
Follow
11