Årssummé 2012


Året började med att jag fotade självporträtt. Vattenporträtten blev populära att jag spelade in en video om hur jag hade fotat bilderna. Annars hände det inte så mycket den här månaden. Skola, plugg och det vanliga.

Hade en grym fotografering med Felicia med start blixt rakt på. Var i Dalarna och hälsade på min nyfödda systerson. Fotade Albin Haglund, Becca och Felicia till en fotouppgift i skolan. Fotade även på en nattklubb här i stan.

Mio fotade fina bilder på mig. Jag gav mig ut och fotade landskap. Var med i tidningen. Min syster Anna och hennes nyfödda son Alvin kom på besök. Jag och Felicia hade ett samarbete med Josign.se och fotade smycken.

Vårkänslorna kom och man såg fram emot en fin sommar. Intresset för kläder växte. Fotade UF-mässan i Värmland. Fotade härliga och ljusa bilder på Felicia i samband med att vi fotade en klänning åt Avoryshop.se. Var också i Dalarna och lattjade runt med kusinen. Började också lägga upp bilder på Instagram den här månaden.

Bebisfötter, god mat i Örebro och mycket spenderad tid hos syrran. Fotade svartvita landskapsbilder. Fotade självporträtt i min nya gula klänning. Blev hedersomnämnd i en fototävling. Hade en asgrym plåtning med Felicia. Fotade Lilly. Månaden avslutades med att jag fotade mina finaste landskapsbilder någonsin.

Balen, studenten och studenttårtan var höjdpunkterna den här månaden. Började också mitt stora sommarprojekt med att fota bilder till Karlstads Kommun. Fick rida Louises söta ponny. Sedan blev det självporträtt igen. Hade en fotografering med Lina Lundin och de bilderna är idag några av mina favoriter. Min midsommar var oförglömlig. Jag körde gokart för första gången, något jag vill göra igen.

Jag och Felicia började med vårt projekt What We Wore. Plockade en massa jordgubbar med mamma. Vi har fortfarande jordgubbar kvar i frysen. Kikade på Vansbrosimningen. Fortsatte med att fota bilder till kommunen. Var i Trosa och på Tullgarns slott. Fotade fler bilder på Felicia till What We Wore.

Slutspurt för uppdraget att fota bilder till kommunen. Min syrra och hennes familj skaffade en supergullig kattunge. Det blev också Dalarna en sväng. Det blev några självporträtt och några mysiga dagar på stan. Fotade bilder till Friska Karlstad. Var med i första numret av Eloge Magazine. Blev även bilder på fälgar till BytHjul.com.

Månaden började med en regnig fototräff i Stockholm. När jag kom hem från Stockholm väntade en ny kamera på mig på posten. Invigde kameran och fotade Moa. Fotade självporträtt mitt i natten. Fotade hästar och vovvisar. Införskaffade mig en fjärrutlösare. Det var tjejkväll på stan. Det har varit en riktigt bra fotomånad.

Fick hem min efterlängtade iPhone 5. Mysiga höstdagar där en av dagarna spenderades med Moa. Köpte mig ett armband för att stödja Ungcancer. Var på Grazettes hårvisning och fotade Felicia. Gick World Wide Photowalk. Fotade självporträtt, självporträtt, självporträtt, självporträtt, självporträtt och mer självporträtt. Felicia hamnade framför kameran under en höstlig fotografering. Spelade också in en hel del film och jobbade med min kurs om självporträtt den här månaden. Fotade bilder på snygga Mio. Blev många självporträtt den här månaden.

Månaden började med självporträtt. Träffade bloggläsare. Besökte kyrkogårdar. Fyllde 19 år. Självporträtt igen. Åkte till Stockholm och gick på modemässan Attitude Sthlm.

Lite snö kom och jag fotade Mio ute i skogen. Å så blev det självporträtt igen. Släppte min första kurs som handlar om Självporträtt!! Blev månadens fotograf på Instabild.se. Fick låna ett objektiv. Fotade en ny modell, Rammi och visade i en video hur bilderna redigerades i Photoshop. Åkte upp till Långberget och hade en mysig vintersemester. Firade sedan julafton hos min syster. Sedan fotade jag de sista självporträtten för i år i den iskalla decemberkylan.
Tack för ett fint år!
Åren blir bara bättre och bättre och jag ser verkligen fram emot 2013 nu. Jag har en del roligt inplanerat 2013 redan (bland annat 1D's konsert den 8 maj!!!) och jag vet att det kommer bli grymt. Gott nytt år på er!!
Follow
56