Det fina året 2011


Januari
Året började med att Michaela kom på besök. Vi fotade trav, träffade läsare, såg 3D bio, fotade i studion och var allmänt töntiga. Fick hem batterigreppet jag hade beställt och min kamera växte på höjden. Hade en fotografering i studion med Anna. Den här månaden insåg jag också hur många Digitalfoto tidningar jag hade...

Februari
Fotograferade Evelina och hennes vackra häst Iron Lady. Hade också en fotografering med det fina paret Anna & Niclas. Köpte mig ett par boots som jag älskar! Beställde också hem ett stativ och paraply till min externa blixt. Mio blev 6 år och det bjöds på kalas med en massa godsaker. Fotograferade personalbilder åt Nyföretagarcentrum i Karlstad.

Mars
For ner till Göteborg i några dagar och hann att träffa Michaela, Elin och Megapixlar. Jag och Michaela hade en liten läsarträff vid en trappa där ljuset var väldigt fint. Direkt när jag kom hem slängde jag in Becca i studion och plåtade henne. Sedan blev det dags att plåta inför nästa Theme Of The Month och Lina Lundin fick leka Ariel ett tag. Fotade bilder som användes i annonser och fotade några fotouppgifter till skolan. Fick äran att dokumentera UF-mässan i Karlstad.

April
Jag och Moa började få lite vårkänslor och vi gick ut och fotade. Hade en tävling med Marabou som blev väldigt populär. Träffade en bloggläsare, Leila. Vi gick runt och plåtade i den fina solstaden Karlstad. Fotograferade också skor till en annonsbild på två par skor som jag blev mycket nöjd med. I slutet av april bar det iväg upp mot Stockholm för att åka på begravning. Det bästa var att få träffa släktingarna!

Maj
Fick testa en Sony kamera. Fotograferade härliga bilder tillsammans med Moa. Fotade också en liten söt vovve, färgade håret, och drack mig mätt på Festis. Underbart gott!

Juni
Skolavslutning, balporträtt, syskonfotografering, fotografering till Theme Of The Month, åkte till Stockholm och gick på fotografiska och hade fototräff dagen efter. Sedan bar det iväg hem till bröllopsfotograferingar.

Juli
Bröllop och en underbar sommar. Lite porträttfotande och mycket båtåkande. Fotograferade tillsammans med Sara och Emma. Fotograferade ganska mycket hästtävlingar. Ut på äventyr med kameran. Inte bara själv utan med världens bästa Moa också. Sedan får vi inte glömma kära Pepzi som somnade in den 24 juli ♥ Saknar dig!
Augusti
Den här månaden åkte vi ner till Öland. Underbart skön semester på Böda Sand! Objektivet jag hade beställd kom. Ett Samyang 8mm f/3.5 - Fisheyeobjektiv. Ett riktigt roligt objektiv!

September
Fotade två riktigt fina barn. En hel hög med fälgar fotograferades också. Den här månaden åkte jag på min första utomlandssemester och flög för första gången. Det blev ön Corfu i Grekland. Underbart härligt!

Oktober
Höstväder och barnfotograferingar beskriver denna månad väldigt bra.

November
Fotade min underbara katt. Jag fyllde 18 år! Jag var i Stockholm på fotomässan och träffade Peter och en massa andra. Gick på fotosafari med Bingo Rimér där. Hade en asgrym fotografering med Felicia. Blev klar med min bild jag hade målat under bildlektionerna i skolan. Trevlig november månad!

December

Startade igång julkalendern som varade varje dag i hela 24 dagar. Fick hålla i ShootMagazine för första gången. Träffade också Pernilla Wahlgren inne på Ica, haha! Fotograferade det härliga Nobox-gänget i skolans studio. Åt en massa massa massa choklad. Firade jul i Dalarna och gick ut dagen efter med otroligt roliga tjejer på Flottaren i Vansbro. Ida följde med mig hem och vi lattjade runt.Yes detta har varit mitt år!

Nu får 2012 komma :)
Follow
33