Vila tryggt lilla droppe


Canon EOS 5d Mark III + Tamron 35mm f/1.8
Närbilder - Tamron 35mm f/1.8 - Vattendroppe
Follow
4

Jobbvecka!Den här veckan jobbar jag extra med städ. De behövde någon akut den här veckan så jag hoppade in. Det har blivit långa dagar. Morgondagen och fredagen kommer bli likaså! Nu är jag så trött så jag planerar att lägga mig efter att jag skrivit det här inlägget för att få sova ut så jag är pigg de två sista dagarna.

Mina föräldrar jobbar bara i två dagar till, sedan får de semester och jag kommer ha semester med dem. Vi får se vad vi hittar på! På lördag blir det i alla fall Putte i Parken för att se Europe och The Quireboys på scen. Är uppväxt med den musiken så jag är sooo exited att få se dem live!!
Var förresten hos frisören i förra veckan. Gjorde håret lite ljusare med en fin & naturlig utväxt och klippte det någon centimeter. Jag gillar det, men önskar det hade blivit mer ljust, men det tyckte tydligen inte min frisör. Att man aldrig får riktigt som man vill... MEN det kommer säkerligen att blekas i sommar och bli ljusare, hoppas hoppas!
Lina Flodins - Linafoto
Follow
2

Soft PinkHar uppdaterat några bilder på Milian. Finns tre nyredigerade bilder att se på hemsidan. Älskar bilden här ovan. Han sitter i en så skön pose och så älskar jag när grått möter ljusrosa. Skulle kunna inreda ett rum med de färgerna + vitt. Så fint :)

Klicka på bilden för att komma dit!Milian Pettersson
Follow
2