Sparkly self portraits in the studioFilmade när jag fotade självporträtt i studion igår. Jag borde haft en annan kamera som filmade allt runtomkring också. Det blir lite roligare film om man kan variera bildvinklar då och då. Nästa gång! :)


Använder en Elinchrom-blixt med softbox, kameran 5d Mark III + Canon 85mm f/1.8 och en sladd från kameran in till datorn, där jag via EOS Utility (ett program som man får med Canon EOS kameror) kan se bilder jag precis tagit som poppar upp på skärmen. Så man smidigt kan se hur bilden man precis fotade ser ut. Som ögonskugga använde jag mig av dekorsten i silver som jag köpte igår. Inget man ska ha på ögonlocken, hehe. Klistrade fast dem med hjälp av ögonfranslim och det satt superbra! När jag sedan skulle ta bort det så blev jag lite orolig för det såg ut som krossat glas... Har ingen aning vad det är gjort av. Det står ju dekorSTEN, men det kanske står så för att det ska efterlikna sten. Någon som vet?

Resultatet kommer snart. Så länge kan ni se en av bilderna på min Instagram. So long!
Behind The Scenes - Self portrait
5
Maria Ekblad - bröllops & nyföddfotograf

Åh vad fint Lina! Såg bilden på instagram förut, jättesnyggt verkligen. Det är roligt att se att du är igång med självporträtt igen. :D Och blir kul att se bilderna sedan!

Svar: Yesyes :D Fler självporträtt sessioner ska det bli!
linafoto

Felicia

Ojoj vad fint!!

Svar: Tack Felicia =)
linafoto

Jessie

Såå cool video! :D

Svar: Tack vad kul :D
linafoto

lena lindroth

Super kul ide ! :)

Liene Svärd

Så kul! :D Tycker sminkningen var fin.

Svar: Tack :D
linafoto