07.07
Canon 5d Mark III + Canon 70-200mm f/4L USM


Bilder från i måndags då jag var uppe tidigt. Nu däremot ligger jag förmodligen och sover när detta inlägg publiceras eftersom jag har tidsinställt detta. Men jag hoppas ni får en fin dag :) På dagens schema står det 'Redigera film' och 'Beställa reklamblad'. Nu kör vi! (..när jag väl vaknar och stiger upp ur sängen)
Follow
65

God morgon!


Klockan stod på 03.00 inatt. Hade tre larm på runt den tiden för jag tänkte att jag skulle ut och beskåda blodmånen. Tror ni att jag vaknade då? Neeeej! Har inte ens något minne av att det har ringt. Jag blev så sur när jag vaknade av mitt larm vid klockan 06.00 istället. Då drog jag ut för att fota soluppgången vid en dimmig morgonsjö. Det var fint i alla fall :)

Såg du blodmånen inatt? Var det fint?
Berätta för oss som missade..

Follow
18

Sparkly self portraits in the studioFilmade när jag fotade självporträtt i studion igår. Jag borde haft en annan kamera som filmade allt runtomkring också. Det blir lite roligare film om man kan variera bildvinklar då och då. Nästa gång! :)


Använder en Elinchrom-blixt med softbox, kameran 5d Mark III + Canon 85mm f/1.8 och en sladd från kameran in till datorn, där jag via EOS Utility (ett program som man får med Canon EOS kameror) kan se bilder jag precis tagit som poppar upp på skärmen. Så man smidigt kan se hur bilden man precis fotade ser ut. Som ögonskugga använde jag mig av dekorsten i silver som jag köpte igår. Inget man ska ha på ögonlocken, hehe. Klistrade fast dem med hjälp av ögonfranslim och det satt superbra! När jag sedan skulle ta bort det så blev jag lite orolig för det såg ut som krossat glas... Har ingen aning vad det är gjort av. Det står ju dekorSTEN, men det kanske står så för att det ska efterlikna sten. Någon som vet?

Resultatet kommer snart. Så länge kan ni se en av bilderna på min Instagram. So long!
Behind The Scenes - Self portrait
Follow
5