Årets Frisör 2015 - Ravin Sandi nominerad

Vi blev nominerad i Årets Frisör i år igen!!

Det är helt otroligt men så himla kul att Ravin, med bilder fotade av mig, blev nominerad i Sveriges största frisörtävling i kategorin Årets Dam. Ravin är en sjukt duktig frisör. Hon är väldigt noggrann och jobbar hårt, vilket jag älskar. Ni kan spana in de andra bidragen i kategorin HÄR. Helt jäkla grymma de också!! Men man håller ju ändå tummar och tår att Ravin tar hem vinsten i den kategorin. Det avgörs på en gala i mars, så vi får vänta lite ;)

Tack till de grymma modellerna och tack till Elite Stadshotell Karlstad för att vi fick låna en liten plats hos er. Tack också till Tina Thornberg & MakeUpStore för sminkningen.


Såhär såg vårt bidrag ut förra året!

http://linafoto.se/2014/december/awesome-news-2.html
Ravin Sandi - Årets Frisör
Follow
6

Black Friday Shopping

Hej mina vänner!

Här är mina fem inköp när jag tog en vända på stan för att spana in Black Friday.Först svängde jag in på Carlings och såg en topp med coolt mönster. Den kostade 299 kr och det var inte rea på den, men jag tyckte den var cool. Idag när jag provade den kände jag mig inte 100% nöjd så jag funderar på att kanske lämna tillbaka den. Eller?Den här jackan kostade bara 99 kr. Jag var tvungen att fråga om det verkligen stämde och det gjorde det, så jag roffade åt mig den direkt. Den kommer bli väldigt mysig att ha på sig med en halsduk.Sedan fick en grön glittrig klänning följa med mig hem till priset av 199 kr.På Gina hittade jag ett par byxor för 133 kr som är vida längst ner. Dem är lite för långa så ska sy upp dem. Har velat ha vida byxor så länge men aldrig hittat några bra eftersom jag är så kort. Dessa är de bästa jag hittat till ett bra pris också så jag slog till :)Hittade också en skinnjacka på Gina för 299 kr. I like it a lot!


Har ni shoppat något fint? :)

Follow
7

Har fotograferat hår i Göteborg

För er som följer mig på Snapchat (@Linafoto) har inte missat vart jag har hållit hus idag. Jag, kameraryggsäcken och mina studioblixtar for ner till Göteborg tidigt imorse för ett fotojobb. Hårbilder till Grazette of Sweden. Har varit med Grazette en hel del och filmat/fotat, men det är superkul att få förtroendet att fota bilder på modeller med fint hår som ska visas vid sidan om en viss produkt. Som ska printas ut dessutom. Förhoppningsvis, om det blev någon bra bild, hehe! Jag är nöjd med några, men det viktigaste är ju att dem är nöjda och vill göra något av bilderna. Först ska jag behandla bilderna (mycket väl) i Photoshop och sedan ska det skickas iväg och godkännas av Grazette innan jag kan publicera dem här. Förstår om ni är nyfikna :) Jag längtar efter slutresultatet!


Här slänger jag upp några print screens från det jag filmade. Enda bloggmaterialet jag har från idag.

Här fotas det för fullt och Linda Beronius fixar håret.


Packar ihop utrustningen.

I fotografyrket ingår styrketräning! Stark blir man (och får så jäkla spända muskler, massage hjälp).
Grazette of Sweden
Follow
4