Träningsvärk & londonspring







I lördags var jag i London på en spontan tur. Bestämde mig på morgonen att jag ville leka turist i den stora staden! Supergött att kunna göra så. Det är inte alls farligt dyrt heller. Betalar 22 pund (280 SEK) för att ta vilket tåg jag vill till & från London, samt åka hur mycket tunnelbana och buss jag vill i zonerna 1-6 under en hel dag. Lätt värt :D

Fast det var kanske inte så bra att spendera en heldag i London efter ett jobbigt benpass som jag hade dagen innan. Så tror ni det var härligt att springa upp för trapporna vid tunnelbanorna? Kunde inte ens sätta mig normalt utan var tvungen att ta tag med händerna först för benen orkade inte. Så det var en liten miss. Haha, så här kommer ett tips: Träna inte ben dagen innan du ska till London. Kände mig så trött i benen att jag gav upp och åkte hem tidigare än planerat. Höll på att somna på tåget hem också och kände mig allmänt seg. Lägger upp några fler bilder här nedan!







Canon 5d Mark III + Canon 24mm f/2.8
Au pair - London
8
Ellen Felixson

Åh älskade London! Ser hur härligt ut som helst!

Ylva

London <3
Världens bästa stad!
Blir lite nostalgisk nu :) Ser ut att ha varit en toppendag!

matilda

Låter underbart! Jag vill så gärna besöka London!

Alma

Så himla fina bilder. Världens vackraste stad.

Sofia

Så himla härliga bilder!

my

Jättefina bilder!

Lena

Fina bilder låter som en ... Händelserik dag det, förstår dig tunnelbanetrapporna är inte att leka med när man har ont. Var på besök i helgen och kan säga att med stela vader är det inte den mest bekvämlighet som finns. Haha. Vi har som tradition att när vi vill promenera när vi är där längre så går vi från Parlamentet till Tower Bridge på den sidan London Eye är. Prova det en annan dag när du inte har ont, mycket fint att se på vägen, typ marknader och en gång hade dem fotoutställning.

Har du promenerat i Kensington Gardens någon gång? Annars kan jag rekommendera det sjukt fint där!

Johan

Bra bilder. London är en härlig och trevlig stad. Har varit där flera gånger.