Mississippi FestivalCanon EOS 5d Mark III + Canon 85mm f/1.8
Photos of me by my dad


Idag har jag, mina föräldrar, min syrra, Janne och barnen varit på Läckö Slott och gått en guidad vandring. Jag och Janne var de enda som var intresserad av historien, så vi gick runt i rummen och var fascinerad av alla gamla saker. Det var vi som var "sega" enligt de andra.. men vi andades in historien skulle jag vilja säga, haha! Efter det åkte vi till Lidköping och käkade, samt gick och kollade lite i affärer.

Nu har vi checkat in på ett hotell i Trollhättan. Vi ska hälsa på två släktingar imorgon och göra annat skoj i denna stad innan vi beger oss hem imorgon kväll :)
Lina Flodins
Follow
21

New edit


Här kommer en ny redigering av dessa bilder + två nya som jag fotade igår.

Vilken redigering gillar du bäst?Canon EOS 7D + Canon 50mm f/1.4
+ Canon Speedlite 430EX II + Paraply
Model Milian Pettersson
Milian Pettersson
Follow
9

He can't be tamed


Idag är det exakt ett år sedan jag fotade självporträttet med lövet i pannan och min katt Baileys i min famn. Se bilderna HÄR och HÄR. Alltid roligt när Baileys kommer in i mitt rum när jag fotar självporträtt. Alltid kul att plocka upp honom och ta lite bilder på oss. Älskade hårboll! Han är inte så villig som man kanske tror eftersom jag bara postar de bilder som blir bra. Men sådana här bilder finns också :) Lite kul ändå att ha kvar!
Follow
2