Motljus i snölandskap <3

Bilder från November förra året, men som jag helt har glömt bort att fixa klart. Detta var under Grazette frisörweekend i Sälen. Solen tittade fram genom molnen och in i fönstren. Wow vilket fint ljus! Med kameran i handen drog jag ut Felicia och vi knäppte några bilder. I underbart motljus + att solen reflekterade i fönsterna bakom mig så modellen blev upplyst + att snön lyser upp helt galet :) Helt underbart ljus att fota i. Önskar jag kunde ta fler bilder på fler modeller, men tiden fanns inte riktigt.


Models Felicia Olsson & Burrel Gubetini
Equipment Canon EOS 5d Mark III + Canon EF 50mm f/1.4 USM

Håller på att svara på frågorna från frågestunden, har bara några stora frågor kvar att svara på så jag hoppas kunna publicera inlägget med alla svar till helgen.
Burrel Gubetini - Felicia Olsson - model
Follow
24

Du blir min!Hade inga planer på att köpa en skinnjacka när jag gick in på BikBok, men när jag såg denna jacka hänga där helt ensam så ryckte jag tag i den direkt. När jag sedan läste på skylten "Alla jackor för 299 kr" så var det klart. Du blir min!


Köpte samma dag en ny kameraväska där jag får plats med all min utrustning och laptop, välbehövligt. Så vad passar bättre än ett helt nytt inlägg om min utrustning där jag samtidigt visar väskan? Ska knåpa ihop ett.
Follow
21

Therese, my sister

Hammarö - Karlstad - Therese Pettersson - karlstad flygplats
Follow
18