Mättande frukost
God frukost! Eller godmorgon kanske man säger?

Tänkte dela med mig av något som jag älskar att äta till frukost. Nämligen havregrynsgröt, fast en liten godare variant! Jag har i havregryn och väljer vilka fröer jag vill ha i. Idag valde jag att ha linfrön och nyponskal. Sedan kan man ha i russin eller till exempel torkade tranbär som är supergott. Sedan häller man i vatten eller kokosmjölk. Det sistnämnda har blivit en ny favorit hos mig då det ger mer smak. Rör om och in i mikron och rör om en gång under tiden. Sedan är det klart (och varmt). Jag har de senaste gångerna hällt i Jokk Blåbär eller Jokk Tranbär på toppen. Det är supergott att mixa ned i gröten och gör den lite svalare också. Sedan i med någon frukt man har hemma. Denna gången fick det bli päron för min del. Well, det är gott och så kan man variera lite :)

Frukost - gröt - havregyrn - mättande
Follow
1

Magnum Black Espresso
Canon 5d Mark III + Canon 50mm f/1.4
Photos of me by my dad


När mamma var iväg på massage nu ikväll så åkte jag och pappa till Bryngfjorden (en liten skidbacke) och gick upp till toppen. Där är det ganska bra utsikt och man ser en hel del. Jag gav pappa kameran så han fick fota några bilder på mig i det underbara solnedgångsljuset. Juste, innan detta åkte vi och köpte glass och både jag och pappa köpte en varsin Magnum Black Espresso. Åh vad god den var! Mörk choklad och kaffesmak, namnam :')

Nu ska jag sticka in till stan och gå på en promenad med Lizzie!
Pusshej ♥
Bryngfjorden - Magnum Black Espresso
Follow
9

My favourite necklaces
Håller på att packa smycken. Har så mycket jag vill ha med mig, men får försöka sålla bort så mycket jag kan. Dessa som ni ser ovan kommer garanterat att åka med mig till England :D Ska fortsätta packa nu. På fredag åker jag!!!
Halsband
Follow
6