Behind The Scenes - Grazette of Sweden

Don't stop, never give up


En film från när jag och Felicia var i Göteborg i april (och samtidigt hade vår FOTAmedOSS-träff). Felicia var hårmodell och jag hade i uppdrag att filma en BehindTheScenes-video, som ni kan se ovan. Den publicerades i början av augusti av Grazette, men har själv glömt bort att publicera den på bloggen. Det finns en längre version som inte har blivit publicerad ännu, där man får vara med och se i sminkrummet osv. Men hoppas att denna version är kul att se ändå.


Längtar!! I november ska både jag och Felicia vara hårmodeller på en Grazette-visning uppe i Sälen. Ser fram emot det :)
Felicia Olsson - Fotograf Lina Flodins - Grazette - Grazette of Sweden - Lina Flodins - XL Concept - linafoto
Follow
10

Snabbt, smidigt & enkelt

Tog ett bad och experimenterade lite med min nya Samsung NX2000 och bilden ovan. Tio minuter senare låg den uppe på Instagram. Överförning till iPhonen + redigering. Det kallar jag snabbt! Känner dock att det finns en risk att jag blir otroligt bortskämd och slutar fota med min 5d Mark III... Dock ska den få rastas på onsdag, då jag har fotografering hela morgonen.
Lina Flodins - Lina Flodins Photography - Samsung NX2000
Follow
10

I en mysig miljö


Tegelstensvägg, stearinljus, slitet träbord och hatten på knä. Fotad av Felicia med min nya kamera Samsung NX2000. Så smidig kamera som jag har använt flitigt de senaste dagarna. Allt från självporträtt, foton på min katt och på skit helt enkelt. De 10 senaste bilderna på min Instagram är fotade med kameran + redigerad i iPhonen, så jäkla smidigt och kul. Bilden finns på Instagram, fast i färg och där ja beskurit bort stearinljusen. Gjorde en ny redigering idag - Behöll stearinljusen på höger sida (ger en sådan mysig stämning) och gjorde bilden svartvit med brus. Bilden fotades igår kväll när jag och Felicia var på nattklubben Verket där de hade tjejkväll.
Lina Flodins - linafoto
Follow
5