Miley Cyrus
Konserten igår alltså. Vilken show!


Jag upptäckte Miley år 2009 och fastnade för hennes klädstil och hår(!!) och hon var en stor inspiration. Drömmen var att någon gång få se henne live. Och när biljetterna släpptes till konserten i Stockholm så haffade jag åt mig en direkt. Hon är en stor inspiration för att hon vågar och gör crazy stuff. Måste också tillägga att hennes cowboyboots är grymma. Satt och dreglade över de olika par hon hade på sig ♥
Så jag är väldigt nöjd och kan bocka av en stor dröm på listan!!


Bilderna är fotade med en Panasonic Lumix DMC-TZ40
Filmade en hel del, och det kommer jag att lägga ut på YouTube till veckan.
2014 - 30 may - Globen - Miley Cyrus - Stockholm - Tha Bangerz Tour - The Globe Arena - concert - konsert - sweden
Follow
22

Sitter på bussen!

Hahaha tack för era roliga meningar till bilderna. Superkul att läsa. Vill du också läsa eller skriva någon mening till bilderna kan du trycka HÄR :D"Ofta, kanske till och med nästan alltid, försöker vi vara någon annanstans än här och nu på väg till ett bättre ögonblick, någon annan tidpunkt då allt ska bli bra och som vi planerar för eller önskar. Risken är att vi otåligt driver oss själva och inser inte att många ting i tillvaron tar sin tid"


Ett citat från boken Mindfulness i vardagen som jag läser just nu. Skriven av Ola Schenström. Rekommenderas!
Snart är jag framme i huvudstaden. Jag och min kusin ska snabbt åka till dit vi ska bo och lämna vår packning och göra oss iordning och sedan tillbaka in mot staden för att gå på konsert!! Hallå jag ska få se Miley Cyrus uppträda live. Äntligen!!! Det kommer bli grymt! Kanske hinner göra ett inlägg efter konserten ikväll, annars hörs vi imorgon :)


Bilder fotade med iPhone5 och redigerade i Mextures.
Follow
6

Vad tänker jag på?

Jag vill ha något kul att läsa på den 4½ timmes långa bussresan till Stockholm imorgon. Så...


Kommentera nedan vad du tror att jag tänker på i varje bild. Skriv något till alla bilder eller bara några. De behöver inte ha något sammanhang. De som kommenterar de bästa och roligaste meningarna kommer jag att länka till i ett annat inlägg framöver tillsammans med bilden och meningen.
Så sätt igång!!Favoritbilden blev nummer 6, haha!
Lina Flodins - linafoto
Follow
27