LisaEquipment Canon EOS 5d Mark III + Canon EF 85mm f/1.8
Model Lisa Olsson
Location Grand Canyon
Grand Canyon - Lisa Olsson - Lisaplace - Pauline Suzor - USA - roadtrip USA
Follow
18

Självporträtt med hår i munnen
Denna bild och en massa andra liknande bilder fotade jag för två veckor sedan och jag har inte gjort någonting med dem än. Så tänkte att jag borde ta tag och lägga upp. Vet inte riktigt vad jag tyckte om dem så här kommer en bild iallafall :) Tänkte ta sådana här bilder men det blev inge bra så jag satte mig lite upp i badkaret och det blev lite annorlunda resultat än jag hade tänkt. Men det var kul ändå att testa lite. Lite hår i munnen, jomenvisst, normalt!


Equipment
Canon EOS 5d Mark III + Tamron 28-75mm f/2.8 + Canon Speedlite 430EX II + Reflexskärm
Det blev ett väldigt sent blogginlägg idag. Har redigerat en massa bilder från Guldvargegalan som jag fotade i fredags, samt en film på 14 minuter och personalbilder mellan 12 och 20 idag. Så ja, fullt upp har jag haft denna helg. Imorgon ska jag ta en promenad till stan, posta bilder, njuta av solen som jag inte fick göra idag och svara på de senaste kommentarerna jag fått från er det senaste. Det blir också lite mer bildredigering, men inte lika mycket som idag, så jag kommer ha tid att sitta ute i solen ett tag också :D Hoppas på bra väder bara! Nu ska jag sätta på en film och äta något innan jag går och lägger mig. Godnatt :)
Fotograf Lina Flodins - Lina Flodins - Lina Flodins Photography - Självporträtt - badkar - bath - bathtub - linafoto - linafoto.blogg.se - linafoto.se - selfportrait
Follow
10

Min lördagTidigt i morse åkte jag och mina föräldrar till Gävle för att hälsa på min farfar och hans sambo Liil.
Hur mysigt är det inte att åka tidigt på morgonen och få det underbara motljuset?<3 Så fint!Sedan blev det frukost på ett ställe efter vägen. Skagenröra och räkor. Mumsigt!Well... min bästa slappiga vardags outfit.
Två bilder på mig fotad av mamma, där jag ler med tänderna på en bild för ovanlighetens skull. Känns mycket härligare med ett leende, så det är något jag ska försöka börja mer med. Våga visa tänder. Japp.Det bjöds på rykande het mat. Potatis, kalops, lingonsylt och kokta grönsaker!
Sedan bar det av iväg hemåt :) Är trött som attan och ska strax krypa ner under ett varmt täcke.Hur var er lördag?

Gävle - Lina Flodins - roadtrip
Follow
20