Bilddiskussion: Vilken bild är bäst?

Tack..


...till den stormande vinden som gjorde att det superfina lövet flög in genom fönstret, annars hade dessa bilder inte blivit till. (Och tack till mig själv för att jag lämnade fönstret öppet).
...Och stort tack för all fin respons jag fått både på Instagram och bloggen. Helt sjukt vad snälla ni är!


Vilken bild är bäst?

Fotograf Lina Flodins - Lina Flodins - Lina Flodins Photography - Porträtt - Self portrait - Självporträtt - fotograf i Karlstad - selfportrait
Follow
47

Awesome photoshoot


Photoshoooot !!


Var iväg till Karlstads flygplats med Felicia ikväll och fotade två outfit's till vårt nya projekt foto&modell-projekt You-Dress-Me. Alltså, vi är så himla nöjda med bilderna och jag har redan redigerat fem bilder snabbt på 10 minuter och de är sååå sjukt snygga och vi är superglada. IIIh. Haha. Ska få tid att färdigställa en hög med bilder så kommer de att publiceras innan veckan är slut.


Slutar tidigt imorgon (om jag inte får något mer jobb under dagen) och tänkte spela in en video som har lite att göra med de senaste självporträtten jag fotat. Tror ni kommer gilla det ;) Tusen tack för all fin respons på bilden här på bloggen och inte minst på Instagram.
FOTA med OSS - Felicia Olsson - Feliciao.se - Fotamedoss - Lina Flodins - You dress me - You-Dress-Me - You.Dress.Me - linafoto
Follow
19

Enjoying the sunset
Har ju glömt bort att visa er filmen


Filmade några klipp när jag var nära Karlstad Flygplats och fotograferade [länk] i den underbara sand-miljön i solnedgången. MÅSTE tillbaka dit och fota coola självporträtt (med cowboyboots och USA flagga, haha) !!! Älskar denna miljö så sjukt mycket!

Jag måste lära mig jonglera...
Fotograf Lina Flodins - Lina Flodins - Linaflodins.se - linafoto - linafoto.se
Follow
12