Barnvakt och baka liten muffins


Oboymuffins


..med lite god chokladglasyr på toppen. Var ju barnvakt åt min systerson Milian idag så jag bakade dessa söta muffins till honom och hans bror Mio som kom hem senare under dagen. Okej, jag åt också en. Kunde inte motstå dessa små godbitar. Receptet fick jag härifrån.

Nu ska jag dra på bågskytten, som står på schemat varje torsdag. Wiiii!
Oboymuffins
Follow
27

Idag har det varit en lugn dag

...men den blir snart inte så lugn.


Jag ska vara barnvakt åt min systerson Milian fram till klockan fyra imorgon. Men det gör inget, har njutit av denna dag annars så det känns okej. I morse var jag iväg på massage för min nacke och hals. Sedan hem och redigera bilder och varvat bildredigering med målning. Har börjat måla en till tavla i en annan färg där jag kommer måla ett kattöga. Min lilla misses öga tänkte jag.

Nu måste jag blåsa håret och packa ner kameran.. Förresten - Tusen tack för de fina kommentarerna i det senaste inlägget ♥ Ska svara er alla som kommenterat.
Lina Flodins
Follow
10

Work in progress!

Äsch, släng på lite färg bara!


...tänkte jag när jag stod där med bakgrunden gjord (bild). Hade ingen aning om vad jag ville göra, så jag började med att måla med en mörkblå färg på ena kanten som sedan fick rinna lite samtidigt som jag vinklade canvasduken i olika riktningar. Aja, någonting kommer detta att bli tillslut. Efter att ha låtit tre av kanterna fått mörkblå och vit färg så började jag med ett öga helt spontant, och det märkte jag inte förrän jag hade gjort grunderna på ögat. Så jag fortsatte och resultatet blev bättre än väntat. Har fortfarande en hel del kvar som jag måste göra på den innan det blir en färdig tavla av det hela. Gruvar mig mest för överfransarna...

Jag är glad över att mitt intresse för att måla har växt till liv, tack vare bildlektionerna i trean på gymnasiet där jag fick prova på att måla med akrylfärg, för kul är det. Har aldrig haft tålamodet att stå och måla i flera timmar när det har funnits en kamera till hands. Ska bara köpa lite större och mindre penslar till framtida projekt :)


För er som undrar
Använder mig av akrylfärg (och blandar med vatten) på en canvasduk.
Lina Flodins - Målningar
Follow
60