Porträtt på Milian

Var barnvakt åt min systerson Milian idag. Vi spelade spel, var ute och målade och hade en liten photoshoot i deras ljusa kök. Blev mest bilder med iPhonen, men även några med min kära 5d Mark III tillsammans med objektivet Canon EF 50mm f/1.4. I ögonen syns deras vita bord där solen låg på = ger mycket ljus snett underifrån och fint blänk i ögat. Sedan kommer sidoljuset från fönstret och på andra sidan blir det inte alls för mörkt tack vare deras vita kök.
Bröllopsfotograf i karlstad - Hammarö - Karlstad - Milian Pettersson - Porträtt - Porträttfotograf
Follow
29

Julia JonssonHar ju glömt att visa några fina bilder jag fotade på Julia när jag var i Stockholm senast. Hon är själv fotograf och ville ha lite bilder som hon kunde använda på sig själv i olika sammanhang. Kommer meddela nästa gång jag är i Stockholm (eller någon annanstans i Sverige) om det är någon som också är intresserad att få lite bilder på sig själv. Älskar verkligen porträttfotografering!!

Canon EOS 5d Mark III + Canon EF 85mm f/1.8
Julia Jonsson - Juliasfotografier.se
Follow
26

Bilder från dagens loppisNu är påsen med alla kläder mycket mindre än den har varit. Nu åker kläderna som inte blev sålda tillbaka ner i förrådet igen och väntar på nästa loppis. Det var jättekul, så jag kommer absolut göra detta fler gånger :D Jag hade med mig Moa som sällskap som också behövde sälja en hel del kläder. Mio var med i några timmar, sedan tröttnade han... haha. Är så trött i benen nu och jag skulle vilja sova, men måste bli klar med några bilder och göra ett bildspel till en kund först.

Sitter just nu på mina föräldrars sega dator så det går inte så fort. Min har kraschat, så väntar på en ny hårddisk som jag hoppas postgubben levererar snabbt, så jag kan börja jobba på min snabba dator snart igen.


Angående mer info om fototräffen. Det blir försenat då vi väntar på att få vår hemsida godkänd. Yes, vi har gjort en egen sida för fototräffen och det tog lite längre tid än räknat. Så ni vet :)
I2 - Karlstad - bakluckeloppis
Follow
10