Läs fototidningen Kamera & Bild
En liten present till alla bloggläsare ♥
Under min och Felicia's fototräff FOTA med OSS var fototidningen Kamera & Bild med och sponsrade och erbjöd deltagarna att få läsa tre nummer av tidningen gratis. Nu ger vi alla våra läsare möjligheten att kunna få ta del av erbjudandet. En liten tröst till er som inte fick någon plats under eventet.

Gå in på den här länken -> kamerabild.se/fototraff <- och fyll i alla fält.
Kampanjkod: kobgillarftGlöm inte att spana runt på Kamera & Bild's hemsida. De har några intressanta filmer att se och flera artiklar att läsa.
FOTA med OSS - Felicia Olsson - Fotograf Lina Flodins - Fototräff - Fototräff 2013 - Fototräff Karlstad - Fototräff i Karlstad - Kamera & Bild - Lina Flodins
Follow
18

FOTA med OSS

TUSEN TACK till alla inblandade idag!
Fototräffen FOTA med OSS som jag och Felicia har anordnat gick av stapeln idag och den blev riktigt lyckad och många gick hem med fyllda minneskort och glada miner, så det tycker vi var himla härligt. Bjuder på några snabba bilder från när deltagarna fick vara med mig och Felicia och fota. Det är så sjukt kul att leka med strålkastarljus och många bilder riktigt blev bra. Och deltagarna fick en hel del asfina bilder. Jättekul att så många blev nöjda med bilderna. Hoppas ni redigerar järnet nu för jag är så nyfiken på att få se slutresultatet!!


Jag kommer att vara borta från bloggen i några dagar till. Dock kommer ett erbjudande upp imorgon om något som har med ordet gratis att göra. En liten tröst till er som inte kunde komma / inte fick plats på fototräffen :)


Den här videon fick de se på träffen...
Ses vi imorgon (28 oktober) på UNO klockan 16.30? I samband med vår utställning ♥
FOTA med OSS - Felicia Olsson - Fotograf Lina Flodins - Fototräff - Fototräff 2013 - Fototräff Karlstad - Fototräff i Karlstad - Lina Flodins - fotamedoss.se
Follow
21

Vernissage fotoutställning


Videon är filmad mitt i Karlstad bredvid en nattklubb en lördag klockan 12 på natten, haha!


Träffa mig och Felicia imorgon!
Vi kommer att vara på UNO i Karlstad där vår utställning "Det kallas utveckling" hänger. Klockan 16.30 är vi på plats och kommer vara där i cirka en timme, så kom dit och kika på utställningen och bara mingla runt. Ser fram emot att få träffa er! :)
Felicia Olsson - Fotoutställning - Intervju Linafoto - Lina Flodins - linafoto
Follow
7