iPhonebilderFotograferade med iPhone 5 och redigerade i appen Afterlight. Sjukt roligt att man kan använda sin mobil att plåta med!
Följ mig på Instagram om ni inte redan gör det -> Linafoto :)
Ayamaras - Baileys - Cat - Cats - Katt - Katter - Norsk Skogkatt
Follow
13

Tävlingstips: Vinn en bloggdesign
Noboxsolutions är en reklambyrå som jag har gjort mycket fotouppdrag åt. Nu har de en tävling för alla bloggare. Speciellt för de som är trött på sin design och vill ha den kodad av proffs! Det du behöver göra är att fotografera en bild som visar ditt bästa bloggställe.

All info om tävlingen finner du HÄR :)
2013 - Bloggställe - Karlstad - Noboxsolutions - Reklambyrå
Follow
6

RELAXTog en dusch.. med tröjan på och en fjärrkontroll i handen
Okej, jag la ifrån mig fjärrutlösaren när jag stod under rinnande vatten. Blev inte riktigt nöjd med just dessa bilder. Såhär gick det till: På två sekunder hann jag lägga ifrån mig fjärrisen och göra en pose, så det gäller att tänka ut en pose innan. Fjärrisen blev lite blöt men torkade av den med handduken emellanåt. Den är väldigt tålig måste jag säga! Canon RC-6 heter den om du söker en billig och bra fjärrutlösare till din Canon kamera.


I soluppgången ska jag ut och gå en lång promenad. Ska försöka ta tag i min kondition. Friidrottade ju en gång i tiden, sedan tog datorn över. Senaste gången jag var ute och skulle röra på mig så fick jag riktigt ont i ryggen/bröstet, men eftersom jag ska till kotknackaren idag så vågar jag mig på ett nytt försök.Linnet är från BikBok om någon undrar ;)
Follow
28