Finbesök


Titta vilket fint besök jag fick ikväll!
Min syster, Mio och Janne kom hit och ska stanna här över helgen. Så roligt med besök :D Vi var nyss ute och kikade på solnedgången och alla luftballonger som flög förbi. Så mysigt!
Follow
48

Jag vann en kamera!

Idag gick jag en promenad ner till stan. Tar 45 minuter att gå om man går i ett ganska snabbt tempo, så det är skönt att ha gångavstånd till centrala delarna av staden så man slipper ta buss och tunnelbana för att ta sig in. Jag gick till Kungsträdgården eftersom jag hörde för några dagar sedan att det var en Instagram-fototävling där idag. Så jag gick dit klockan 15:00 och fick vi reda på vilket tema som skulle tolkas. "Äntligen fredag!" blev temat och ja, då var det bara att försöka få en härlig bild. Medan alla andra var kvar runtom Kungsträdgården och fotade gick jag till Kastellholmen och fotade en bild på mina fötter framför Gröna Lund. Haha! Och vet ni vad?! Jag vann!! Det trodde jag inte. För er som inte följer mig på Instagram, HÄR kan ni se bilden :)

Superglad! Tack Panasonic, Fotomässan & Kamera&Bild!
Follow
24

Solsidan


Igår åkte jag till mina släktingar som bor på Solsidan. Så jag har spenderat natten och dagen där hos dem :) Var ute och gick en kort promenad med kameran idag. Molnigt under dagen med det blev sol senare så vi åt mat i kvällssolen. Det var mysigt!

Canon EOS 5d Mark III + Canon EF 50mm f/1.4
Follow
17