31 mars


Åkte ut med bilen och kameran i det soliga vädret.
Satte mig på torkat gräs och kände solen värma min rygg.Solbrillor och sol.Bara jag och kameran. Det enda som hördes var kvittrande fåglar och knakande is. Underbart!
Follow
41

PinterestPinterest säger mycket om en själv som person. Spana in min - pinterest.com/linafoto
Follow
4

Fota istället för att sova
Igår natt när jag egentligen skulle gått och lagt mig lyssnade jag på en låt (som förövrigt är sjukt bra) och blev på bra humör, så jag började locka håret. Sedan gick jag in i min kategori självporträtt och fann dessa bilder som fotades i oktober förra året. Jag blev inspirerad till att sminka mig vit runt ögonen, så jag började sminka mig, klockan två på natten...

När sminket var på plats tänkte jag att okej, nu måste jag ju fota lite, annars har jag ju sminkat mig i onödan. Så jag satte upp kameran på stativet och körde igång. Under fotograferingen satte jag upp håret och hittade ett diadem som har tillhört min syster en gång i tiden. Lekte lite prinsessa i den. En sur prinsessa, haha, nej jag gillade inte riktigt de bilderna. Försökte göra en klänning av en tygbit som jag har hade vid en fotografering för två år sedan. Nja, det blev nog bara konstigt.

Tänkte att ett band runt huvudet kanske skulle bli coolare, så jag tog pannbandet i hopp om ett bättre resultat. Blev mer nöjd med de bilderna och den första bilden var det bästa jag kunde skapa inatt.


Ja, det var berättelsen om dessa bilder.
Follow
31