She hangs onto the train


Model Angelica Blick
Equipment Canon EOS 5d Mark III + Canon EF 24-105mm f/4L IS USM och Canon EF 85mm f/1.8
Follow
71

Snart bär det av till USA
Om jag har packat klart? - Nja, men snart!
I tolv dagar kommer jag befinna mig i USA och kommer besöka platser så som Los Angeles, Joshua Tree, Grand Canyon, Las Vegas, Death Valley, Mammoth Lakes, San Francisco med mera. Dessa platser kommer jag att tillbringa tillsammans med andra fotointresserade som åker med. Det är Emma som har ordnat fotoresan, så vill ni se fler bilder från resan - spana in på hennes blogg också. Det kommer bli mycket bilåkande och såklart mycket fotande eftersom vi åker på en fotoresa! En del hotell har gratis Wifi, så jag ska försöka uppdatera i mån om tid. Vill gärna ha tid att se platser också när man ändå är där. Men jag kommer göra mitt bästa :)

Snart kommer en tjej hit som också ska med på resan. Pouline heter hon och ska sova här några timmar innan vi lyfter med flyget imorgon på morgonen. Spännande och jag ser fram emot resan och hoppas att ni ser fram emot att följa uppdateringarna här på bloggen!
Follow
38

Min fredag


Mötte upp Angelica för att åka och fota några snygga outfit-bilder. Så snäll och härlig tjej med grym stil! Bilder kommer upp ikväll eller så tidsinställer jag ett så det kommer upp imorgon bitti.Moa skickade en Snapchat på morgonen och berättade att hon och hennes pojkvän satt på tåget till Stockholm. Gissa hur glad jag blev? :D Så det blev att träffa dem på eftermiddagen/kvällen. Vi grillade, spelade boule, badminton och kortspel, och jag fick ett getingstick på foten (fy-helskotta-vad-ont). Det blev lite sent så jag sov över där och kom hem för en timme sedan. Har en del att fixa innan jag åker iväg på fotoresa imorgon. Mer om vart det bär av får ni reda på i nästa inlägg :) Är sååå nervös och måste se till att jag har allt fixat!
Follow
15