Hotellfotografering & trasigt stativIdag fotade jag lite bilder på ett hotell/vandrarhem här i Karlstad. Och jag fick ett trasigt stativ hem på köpet.. En skruv lossnade(?) och flög rakt i ansiktet. Blev lite paff där... Vi får se om det går att fixa det. Annars har det hängt med sedan 2008 och fungerat utmärkt. Haha!

Kom nyss hem från bågskytten. Har jag förresten berättat för er att jag börjat i det nu? Iallafall, varje torsdag är det nybörjarträning och det är hur kul som helst :)
Follow
13

Details in my roomLite USA och Storbritannien inspirerat rum, samt modebilder på en liten del av väggen vid datorn. Var och köpte mig en kalender för 2013 idag och fixade även en egen bild till framsidan, mycket roligare. När jag var på Åhléns, där jag köpte den, fick jag också syn på en sparbössa i form av en kamera. Haha, jag var bara tvungen att köpa den! Så nu står den ifylld med småmynt bredvid min objektiv mugg. Ett rum säger mycket om en själv som person. Så, det här är jag! :)
Follow
62

En kopp kaffeDen här bilden fotades i maj 2012 med min Canon EOS 7D och objektivet Canon 85mm f/1.8. Jag gillar den. Mysig på något vis. Min syster ger en kopp kaffe till min far. Skitiga händer? Han jobbar med att laga bussar så oljiga händer är en vardag för honom. Haha. Tycker det gör bilden mer intressant. Kontrast mellan händerna! :)
Follow
49