Summering av 2013




Det stora som hände i Januari var att jag och min barndomsvän Moa åkte till London. En helt otrolig resa! Vi besökte många turistställen, var inne på Madame Tussauds och åkte till The Making of Harry Potter. Mäktigt! Träffade också min gamla klasskamrat Lina Lindegren som just då var au pair där. I sju dagar var vi i den underbara staden och dagarna gick alldeles för fort. Vill dit igen, prata mer engelska och se fler saker/andra ställen i landet!

» Se fler bilder och saker som hände i januari!









Har märkt att det blev mycket självporträtt den här månaden. Men inte så jättemycket fotograferande annars. Kommer inte ihåg varför, men man har väl sina upp och nedgångar. Hade en fotografering med Felicia iallafall utöver alla mina självporträtt.

» Se fler bilder och saker som hände i februari!









Kommer ihåg att det hände inte så värst mycket. Åkte till Stockholm och spanade in 1D-World och hade ett kalasigt möte med fotobloggarna. Skaffade Pinterest (länk) och är idag fortfarande helt fast!

» Se fler bilder och saker som hände i mars!












Fotograferade Lizzie och hade en Make Up Artist med på en plåtning för första gången. Fikade min barndomsvän Arda och den dagen lyckades han övertala mig om att flytta in i deras lägenhet i Stockholm. Jag funderade lite, men bestämde mig ganska snabbt att det är värt att prova. Den här månaden var jag också med i tidningen Kamera&Bild där de listade bra fotobloggar. Lite självporträtt här också samt ville jag börja göra mer film.

» Se fler bilder och saker som hände i april!









Flytt till Stockholm, ett besök uppe på Globen och One Direction konsert på Friends Arena stod på schemat den 8 maj. Vilken dag! Hängde några dagar med min kusin Ida som just då bodde i Stockholm, sedan flyttade hon hem till Dalarna igen och jag var ensam väldigt mycket i storstaden. Sedan kom Arda hem från jobb och det blev en liten fotografering. Den här månaden fotograferade jag Jakob Andersson (som förövrigt fyller år idag, grattis!!), vann en kamera i en fototävling och fick besök av min syster med familj.

» Se fler bilder och saker som hände i maj!











Fotograferade Angelica Blick, Nicole Falciani och My Blomquist. Var också med som assistent åt Emma Svensson för en ELLE-plåtning. Den sista dagen av månaden åkte jag iväg på en helt overklig fotoresa tillsammans med fotografen Emma (foto-resor.se) och ett gäng andra fotogalna människor.

» Se fler bilder och saker som hände i juni!









När denna månad började befann jag mig i USA. Har varit på roadtrip och fått se magiska platser. Los Angeles, Jushua Tree National Park, Phoenix, Grand Canyon, Death Valley, Williams (cowboystad), Mono Lake, Yosemite National Park, Las Vegas och San Francisco. Efter resan åkte jag direkt hem till Karlstad och hade härliga dagar ute på sjön med familjen. Den sista juli flyttade jag hem till familjen Karlstad igen på grund av att jag inte hade råd att bo kvar.

» Se fler bilder och saker som hände i juli!










Det hände inte så jättemycket denna månad. Träffade Felicia och hade en photoshoot tillsammans med henne i regnet. Åkte upp till Stockholm för ett jobb en dag på modeveckan och passade samtidigt på att fota Angelica igen. Hemma i Karlstad hade jag, Jeanette Dahlström och Felicia en photoshoot vid ett ödeställe. Var också med som modell och fotograf i en annonsbild i tidningen Plaza Kvinna, en bild från 2012, men ändå. Jag + helsida = tufft. Den sista dagen denna månad gifte sig min syster med hennes blivande man. Jag hade ett litet filmprojekt och det var riktigt kul.

» Se fler bilder och saker som hände i augusti!











Nu har vi kommit till september och denna månad drog jag, Joakim, Jeanette och Lina till Norge på en foto-roadtrip. Har hört att det är vackert i Norge - men det är ju vackert och mycket berg överallt. Denna månad hade jag med mig kameran lite överallt och fotade. Fotograferade två affischbilder som sedan satt uppe runt om i Karlstad. Var på BlogAwards och tog med mig min syster. Kan fortfarande inte fatta att jag har varit nominerad i kategorin Årets Fotoblogg. Sjukt!! Och tack för alla röster även om det inte gav någon vinst. Är seriöst så sjukt tacksam :) ♥

» Se fler bilder och saker som hände i september!










En av de stora händelserna denna månad var att mamma fick sin födelsedagspresent eftersom hon fyllde 50 år i augusti. Presenten var ett tandemhopp. Hjälp!! Men hon klarade det och det var bland det bästa hon gjort. En annan stor händelse var att min syster fyllde 30 år och det firades med spa. Sedan i slutet av månaden hade jag och Felicia vår Fototräff - FOTA med OSS samt vår utställning Det kallas utveckling.

» Se fler bilder och saker som hände i oktober!









Började denna månad med att bli sjuk, tyvärr. Fyllde också 20 år. Orkade ta upp kameran och fotade självporträtt i badkaret. Sedan med hiskeligt ont drog jag till Stockholm för att gå på fotomässan. Trodde det skulle gå bra men det blev för påfrestande så jag åkte till släktingen i gamla stan och försökte vila. Tänkte att jag skulle gå dagen efter, men det gick inte så jag bokade biljett hem till Karlstad igen.

» Se fler bilder och saker som hände i november!









I december har jag fortfarande varit sjuk, men blev glad för stunden då tidningen Kamera&Bild landade i brevlådan med en lång artikel om mig och mina bilder. Tack så mycket Kamera&Bild!! Har träffat Moa och hittat på roliga saker att göra. Gjorde om i mitt rum, färgade håret och har låtit bli att vara på datorn väldigt mycket denna månad. På julafton åkte vi till Dalarna över dagen och firade jul med syster med familj. Hoppas att 2014 kommer att bli ett bättre blogg-år. Vill ju fortfarande driva en bra och väluppdaterad fotoblogg! :)

» Se fler bilder och saker som hände i december!






Tusen tack till alla som hängt med detta år. Det här året har varit mitt bästa år hittills. Har hänt mycket mycket bra saker och har varit med om fantastiska upplevelser. Gott nytt år på er! ♥







Se hur tidigare år sett ut...
» 2012
» 2011
28
Lina

Å så härliga bilder varenda månad! :-)

Anna

Fan vad duktig du är!!

Matilda

Åh så härliga bilder! Fattar dessutom inte att du har hunnit resa såhär mycket! Älskar bilderna från London, USA och Norge! Ha ett gott nytt år och jag hoppas att ditt 2014 blir bra! :)

Nadja Diaz

Jättefin blogg du har! Kolla gärna på min också :)

Anders Stolt

Mycket att titta på i denna post.

Önskar dig ett riktigt Gott Nytt 2014.♥ Kram

Alma Bengtsson

Du är så duktig Lina, slutar aldrig att inspirera!
Krya på dig och ha ett gott nytt år! <3

my

Himla himla fina bilder!! Gott nytt år! :)

Sofia

fin summering av året som gått! gott nytt år!

Becca

Fantastiska du! Älskar kollage:n!

Elin

Åh va fina bilder, vilket fantastiskt år du set ut att ha haft. Du är bäst på att fota Lina! :)

Moa

Otroligt duktig du är på att fotografera, man blir verkligen inspirerad!

Isabella Berger - Fotografi

Du är så duktig! Dina bilder är så otroligt fina :D

Diana Doss

shit vilken snygg årsresumé, skitsnyggt verkligen!!! love it!

Charlotte

Du är så sjukt duktig! :) Gott nytt år!

malinfanny.blogg.se

Åh Lina, de bilderna var verkligen fina!
Hoppas att ditt 2014 blir bra, gott nytt år önskar jag! :) ♥

(Sämst rim alltså hahaha)

Jennifer Nilsson

Fast man har följt din resa detta året och redan sett bilderna ovan så blir man helt till sig av vilka GRYMMA bilder det är, men framförallt hur GRYM du är! Ser fram emot att få ta del av din resa 2014 och alla fantastiska bilder du kommer att bjuda på :D

Joakim ekholm

Låter som att du haft ett riktigt händelserikt år! Har alltid velat åka till London, speciellt för att se alla Harry Potter saker! Hoppas att 2014 blir lika roligt för dig! Gott nytt år :)

AKP Photography

Kjempefin oppsummering :D

Rebecka

Så himla många fina bilder, du är verkligen helt otroligt duktig Lina! :)

Malin

Åh vad fina bilder! ♥ Jag älskar självporträtten du tog i november! :)

Therese Nilsson

Du är su himlla bra!!!
jag såg att ni ska ha en fotoresa till norge :D Men jag undrar får man inte vara med om man är 25 ? kram Tessan

Nailpolish

Du har tagit så mycket fantastiska bilder! Kolla gärna in mitt senaste inlägg om nageldesign :)

Fanny

Gud vilken fin årssummering!

Tove K

Vilka härliga bilder! Jag tycker det ser ut som ett ganska bra år. :)

Ida

Jag och en kompis gjorde en remake på dina badkarsbilder som du tog för ett bra tag sen nu. Blev inte riktigt lika bra som dina, men tänkte det kunde vara kul för dig att se hur du inspirerat andra :)

http://lavidadeida.blogg.se/2014/january/under-the-surface-2.html#post-comments

Anonym

Lina Flodins,
du ska veta att för mig är du en sjukt stor inspiration. Din klädstil bara den är udda, cool och snygg. Stort like. Sen har vi din fotografering (som inspirerar mig mest) som bara är så kreativ den kan bli och nåt större proffs har jag svårt att hitta. Inga av dina redigeringar ser någonsin lik ut utan de är nytt hela tiden. Lina, snälla lägg helst aldrig ner bloggen och fortsätter med den så länge du orkar så att även jag kan utvecklas själv som fotograf med hjälp av alla dina tips. Tack!
kram

Jas - Seos Blogg

Jättefina kort!
En annan sak - Du e lik Aria ifrån PLL :)

josefine stark spåls

Shit vad fina bilder!