Ballonger och tvillingar
Idag var det dags för ännu en barnfotografering vid Karlstad CCC. Eller rättare sagt tvillingfotografering. Gissa hur glad jag blev när de hade tagit med rosa ballonger som rekvisita. Så himla fint! Bilderna blev otroligt bra. Bättre än förväntat, så det är dessa bilder jag kommer att pyssla med nu fram till ikväll förhoppningsvis. Samtidigt ska jag försöka få ordning på all min packning med kläder. I helgen flyttar jag. Ja, ni läste rätt. Jag flyttar till Stockholm... Wiiiiee :D

Så till alla Karlstad-bor: passa på att boka mig som fotograf nu i veckan. Det finns lediga tider då ett annat jobb blev flyttat. Bara mejla! :)
Follow
22

Linnéa
Idag var det barnfotografering som stod på schemat. Fångade en ganska envis 2-åring tjej på bild. Trots envisheten blev det många riktigt bra bilder. Nu är det upp till föräldrarna att välja 24 bilder av totalt 212 som de kan välja mellan, om de nu inte köper till fler. Platsen vi fotade vid var Karlstad CCC, som det oftast blir. Ljuset är perfekt därinne!

Passa på! Jag har lediga tider nu på måndag och tisdag för fotografering till ett riktigt bra pris.
Follow
33

Feather crown


Canon EOS 5d Mark III + Canon EF 50mm f/1.4 + Canon Speedlite 430EX II

Natten mellan torsdag och fredag fotade jag självporträtt. Stod och pysslade med ett band jag köpte för någon månad sedan. Satte fast bandet runt huvudet, kikade i spegeln och tyckte att det var fint men det kändes väldigt tomt. Kollade bland mina pysselgrejer och fick syn på mina fjädrar som jag köpte i samma veva som jag köpte bandet. Satte fast några fjädrar på sidan men fortsatte runt huvudet så det blev som en krona. Tyckte det blev coolt och färgerna i fjädrarna passade min hårfärg så bra. Nu då? Jag kände att jag var tvungen föreviga det på bild. Tog fram kameran och ställde mig framför den svarta rullgardinen och började fota. Hade först bara på mig en topp men fick syn på min väst som hängde på dörren och kände att den skulle passa riktigt bra in i "temat". Se en Behind The Scenes film här!

Vinnaren av ett presentkort på 200 kr hos sötaprylar.se blev den här tjejen. Stort grattis!!
Rabattkod: Få 30 kr i rabatt när du shoppar på sötaprylar.se. Ange koden "lina" :) Gäller i två veckor!
Follow
29