Londonboy lover

På onsdag mina vänner släpper jag min första webbkurs som handlar om Självporträtt. Hur spännande kommer det inte att bli? Kommer gå igenom utrustning, ljus, blixt och ego. Och ett stort kapitel om mina senaste självporträtt, samt hur jag har redigerat bilderna. Bland annat bilderna ni ser här ovan. Mer information på onsdag då kursen släpps!! :)
Follow
33

Attitude Sthlm Modevisning

Canon EOS 5d Mark III + Canon EF 85mm f/1.8
 
Här har vi några bilder från två modevisningar på Attitude Sthlm. Tog en hel hög med bilder och jag har plockat ut en hel del favoriter. Men kan inte publicera alla så här får ni se ett axplock av modevisningarna. Måste bara säga att det var sjukt roligt att plåta på modevisning så det lär bli fler gånger!! :)
Follow
28

Stockholm

 
Tidigt på lördag morgon åkte jag, mina föräldrar och mina systrar till Stockholm. På lördagen var det shopping som stod på schemat. Träffade även bästa kusin Ida. På söndagen var det dags för Attitude Sthlm, nordens största modemässa. Det var riktigt roligt, speciellt att fotografera modevisningarna när modellerna gick på catwalk. Där hängde jag med Arda och Michaela. När vi var och åt fick vi syn på Gina Dirawi!! Jag och Michan sprang och tog bild med henne. Love her!
 
Bilder från catwalken kommer att komma upp i nästa inlägg :)
Follow
14