En liten vacker LillyCanon EOS 5D Mark II + Canon EF 85mm f/1.8
Follow
68

Lilly har blivit fotadIdag har jag fotat en riktig busunge. Lilly heter hon och är en envis men söt 2 åring :) Hennes mamma Janni fick muta med godis. Några guldklimpar till bilder blev det allt. Bilder kommer senare... De som följer mig på facebook kommer få se resultatet innan jag lägger ut det på bloggen. Det får du inte missa!

Med mig på denna fotograferingen hade jag Linda som kommer att skriva om mig i en kommande tidning, så hon var med för att fotografera lite behind the scenes bilder. Mer får jag inte avslöja än.

Jag har fotograferat med skolans 5D mark II eftersom min 7D är inne på lagning. Tack för att jag fick låna hem den! Älskar att fota med den. Det blir så bra kvalité och bilderna blir skarpare. Denna kamera ska jag fota med nu på lördag också. Love love love ♥
Follow
16

Maja & David ♥ 26 maj


Canon EOS 5D Mark II
Canon EF 85mm f/1.8 (de två översta)
Canon EF 50mm f/1.4 (buketten)
Tamron 28-75mm f/2.8 (den sista)

I lördags var det dags för bröllop. Eftersom min 7D hade gett upp dagen innan så fick jag lite panik för jag hade ingen kamera. Men som tur var fick jag låna Erik Nygren's kamera (Tack!). Första gången jag fotar bröllop med en fullformat och det blev knappt något brus i bilderna inne i kyrkan. Blev helt fast i kameran så en fullformatare blir snart min nästa kamera. Längtar! Nu har jag skickat iväg min 7D på lagning och hoppas på att kunna beställa hem en ny kamera den här veckan. Bröllop på lördag igen nämligen.
Follow
32