Erbjudande: Fotografernas bästa bilder

 
Vi som håller i Fototräffen har något roligt att dela med oss till er i samarbete med Pagina Förlag. Speciellt ordnat till er som inte kan komma på fototräffen. För 211 kr kan den här boken bli din (Ordinarie pris 413 kr).
OCH du får nya Pixu.com i 6 månader gratis på köpet. Hur bra?!
 
Vad är Pixu.com?
"Pixu.com är en personlig fotohemsida, högupplöst, obegränsat antal bilder, lättanvänt och troligtvis den snyggaste bildvisningen som finns på internet just nu. Du får mer info och skapar din egen fotohemsida här http://pixu.com/erbjudande "
 
» Läs mer!
Follow
11

Packa pappas kappsäck

 
Tidigt imorgon åker jag till Stockholm för att stanna där hela helgen, så packning pågår för fullt just nu. Vet inte vilka kläder jag ska ha med.. Kommer packa med mig för mycket, som vanligt. Men hellre det så man har lite kläder att välja på. Sedan har jag skrivit upp att jag inte får glömma mobil och kamera laddare, som jag lätt annars gör.. Skriver det här också, bara för att. haha
 
Hoppas vi ses i Stockholm!! :)
Follow
17

Inte många dagar kvar nu...

 
... till fototräffen!!
Den 1 september samlas över 100 fotointresserade människor och modeller i Hagaparken, så vi får hålla tummarna på att vädret är bra så vi kan vara ute i grönskan och fota. VIKTIGT! Om det nu skulle bli regn på lördag (vilket det inte får bli) så kommer fototräffen att vara på hotell Scandic Grand Central. Men håll gärna koll på vår facebook-sida för information på morgonen.
 
Vägledning till Hagaparken
Från T-centralen tar ni gröna tunnelbanelinjen mot Hässelby strand.
Hoppa av på Odenplan. Där tar ni buss 515 mot Sundbybergs centrum. Hoppa av Haga Norra.
Om du inte åker från T-centralen kan du hitta mer info om hur du tar dig till Hagaparken på sl.se.
(Gå gärna in på evenemangssidan på Facebook och samåk med någon!)
 
Sådär, då hoppas jag vi ses på lördag :D
Follow
25