Låt mig presentera...

...den nya Aladdin asken. Aladdin Dark Edition! Perfekt nu till jul :)Det är roligt att ha fått äran att presentera och smaka den nya chokladasken från Marabou. Har inte hunnit smaka ännu, men ska ta några praliner ikväll och se om det smakar lika gott som det luktar. Det tror jag säkert!

TILL ALLA CHOKLADÄLSKARE!
En tävling där jag tävlar ut några sådana här askar kommer att komma inom kort. Ett superbra tillfälle för dig som chokladälskare att vara med och tävla, så håll utkik på bloggen! Den förra tävlingen jag hade med Marabou blev den populäraste tävlingen jag någonsin haft, och jag tror den här kommer bli lika populär. För vem säger nej till choklad? :o
Follow
37

Tjejen bakom bloggenTog lite bilder på mig själv med min bärbara dator i handen. Tänkte att dessa bilder kanske kan användas till presentationsbild eller liknande :) Den första bilden blev favoriten av de jag fotade. "Hej, mitt namn är Lina Flodins. Jag är en 17 årig tjej som bloggar och driver ett eget företag som fotograf!" Haha, ungefär så. Den sista bilden blev lite mer galen. Men, that's me!

Follow
26

Alicia & Lucas IIHär kommer fler bilder på Alicia och Lucas som jag fotograferade för några veckor sedan. De var så fina så! :) Har flera bilder från andra fotograferingar som jag är efter med att lägga upp. Men vi får se om de dyker upp här framöver!

Jag har jobbat i 7 timmar på Mat&Muffins idag, så har ganska ont i benen. Har varit i disken och fått hämta disk från gästerna. Skalat och hackat rotfrukter som tog en och en halv timme. Många rotfrukter alltså. Men det var kul i alla fall :D Ser fram emot morgondagen faktiskt! Jag börjar klockan tre så jag får en väldigt lång sovmorgon imorgon ;)
Follow
30