Här spenderade jag min morgonJag fotade fälgar och däck åt BytHjul.com. Det var kul och jag skulle lätt kunna stå och fota i flera timmar till. Men när klockan blev 11 så var det dags att åka till skolan. Just i detta nu har jag mycket att göra. Har två läxor och 50-60 bröllopsbilder kvar att redigera. Vore också bra om jag hann redigera bilderna som jag fotade idag, men det gör jag nog inte..
Follow
24

Lina ska till Grekland


Foto: Leila Ramic

Nu börjar sommaren lida mot sitt slut. MEN inte riktigt för mig. Haha! Om lite mer än två veckor åker jag till Grekland och stannar i en vecka på Korfu. Min första utlandssemester någonsin och det ska bli sjukt kul! Dock ser jag inte fram emot att flyga. Fy vad läskigt.. Övar på bilden ovan ser ni, haha ;) Det ska i alla fall bli spännande och jag längtar galet mycket! Vi ska till Agios Georgios, Aquis Sandy Beach. Är det någon som varit där? Och vad tycker ni? Har ni något tips på bra ställen? :)
Follow
50

In the wood


Var ute en sväng och filmade men inspirationen försvann direkt när jag klev in i skogen.. Men jag filmade lite iallafall så vi får se om det går att göra något med det lilla materialet jag filmade. Tog några självporträtt också men det blev tråkigt eftersom höga iso-tal behövde användas i den mörka skogen. Nu är det Robinson på tv också, men jag måste redigera bröllopsbilder istället. Jag som ville se nu.. För er som inte vet så älskar jag Robinson. Vill också vara med!
Follow
42