Festis fyller 50 årI år firar Festis 50 år. För att fira 50 årsjubileet lanserar Festis en ny design och även två nya smaker. Jag har gjort en tidslinje med de olika Festis designerna genom åren. Kul att se utvecklingen och vi hoppas  självklart på en fortsatt utveckling av Festis dryckerna. Eller hur? :)

Kommande tävling
Och i samarbete med Festis kommer jag att ha en tävling där man kan vinna ett exklusivt kit med alla 8 festis smaker. Låter detta intressant så ska ni kika in här om någon dag. Jag vet ju att du är sugen på de två nya smakerna! ;)
Follow
21

Härliga Karlstad


Träffade en läsare idag. Nämligen Leila :D Hon var mycket trevlig!


Vi gick runt i stan och fotade samt pratade om foto, lite om kameror och objektiv och sånt. Riktigt nördsnack :D


Canon EOS 7D + Canon EF 85mm f/1.8

Det är riktigt najs att gå runt i Karlstad när alla träd är gröna, uteserveringarna är fulla och det är mycket folk. Jag och Leila tog en glass också, mums! Förresten så var det en tjej som kom fram och frågade om autograf, skitkul :D

Efter att vi gått i stan i ungefär två timmar så var det dags för mig att åka till Karlstads Brukshundklubb för att fotografera en hund. Bilder på den kommer att komma senare! :) Nu ska jag fixa provbilder till hundägaren. Kram ♥
Follow
24

Picknick med Moa


Canon EOS 7D + Canon EF 85mm f/1.8 II

Var ute på picknick med Moa precis när solen hade gått ner. Tanken var att vi skulle på bio idag, men vi bestämde oss för att ta en picknick och fota lite istället. Mycket mysigare och roligare :D Så snygga bilder på mig, det håller ni med om va? ;) Nu ska jag förbereda lite grejer till imorgon, sedan blir det natti natti :)
Follow
17