Siluett


Canon EOS 7D + Tamron 28-75mm f/2.8 + Canon Speedlite 430EX II
Follow
34

Onsdag


Canon EOS 7D + Canon EF 70-200mm f/4L USM
Den översta bilden har jag gjort allt suddigt, utom fötterna/benen.
Ni kanske vill veta hur man gör så? :)

Redigering av bilder hela dagen lång.
Slutade skolan mycket mycket tidigare idag än vad jag brukar göra på Onsdagar. Har haft mycket tid att redigera bilder idag alltså, perfekt! Nu är jag nästan klar med alla Värmlands Motor bilderna. Jag fotade deras 60års jubileum, om ni kanske kommer ihåg :) Blir klar med skivan nu ikväll vilket är väldigt skönt, så har jag det över. Bilderna ovan är två av alla de 400 bilderna de kommer att få.

Samtidigt som jag redigerar bilder rensar jag mitt rum. Ja, jag gör båda sakerna samtidigt! Har slängt en hel del saker... och ni ska bara veta hur gött det är att bli av med saker som man ändå inte använder :)

Back to work!
Follow
13

Bildspel - Felicia Olsson


Gjorde bildspelet i ProShow Producer, testversionen, därav det gula strecket. Försök att ignorera :D

Laddade ner en testversion av ett bildspels-program idag.
Det är så roligt att titta på bildspel som innehåller en massa bilder + musik. Och ännu roligare är det när man kan göra egna. När man har varit på semester till exempel kan man göra ett bildspel av alla bilder och ha som minne :) Det programmet som jag laddade ner heter ProShow Producer och jag tror jag ska köpa det eller något annat slags program som man kan göra tuffa bildspel i. Det vore verligen awesome! Då slipper man det gula fula strecket också ;)

Follow
7