Bröllopsporträtt
Här ovan ser ni bilder från det senaste bröllopet jag fotade i september. Lina & Michael förevigades på bild och jag trodde det var det sista bröllopet 2010. Men så var det inte. Nu ska jag iväg och fota bröllopsporträtt. Har aldrig fotat bröllopsporträtt när det är snö ute. Vi får se hur det blir :) Nu måste jag göra mig iordning!

Follow
24

Vitbalans & Skärpa

Lägger in två videos här nedan som handlar om vitbalans och skärpa. Tipsar om ganska enkla saker egentligen, men hoppas att någon lärde sig något nytt iallafall :) Vad ska jag visa mer? Jag ska visa hur man tar sådana här bilder inom en snar framtid, så ni vet vad ni har att se fram emot! ;)


Vitbalans i Camera Raw

Gör dina bilder skarpare i Photoshop och Camera Raw
Skärpa i CameraRaw börjar efter 3:16.

Follow
18

Gott nytt år! ... i förskottHar nyss fotograferat mig själv i den nya klänningen. Hittade inget riktigt champagne glas heller så jag fick ta det snyggaste jag hittade. Tänkte göra en liten nyårsheader av  dessa bilder. Ska försöka knåpa ihop den ikväll så att den ser någorlunda fin ut. Kommer nog bli liknande bilden här ovan. Och efter nyår kommer en helt ny design upp :) En lite mer avancerad design kan jag säga !


Och vet ni vad ?! På facebook har de en tävling som heter Blog of The Year 2010 och vinsten är att få åka till New York. Ni kanske kommer ihåg mitt senaste inlägg där jag drömde att få åka utomlands. Vill ni att jag ska få åka dit så tycker att ni ska rösta på Michaela, för om hon vinner bjuder hon med mig dit. Hur coolt är inte det ? Vi två i New York ? :D Klicka här för att gå in och rösta på Michaela D.

Follow
53