Ja, jag är väl en sportfåne x)


Idag har vi varit ute på en liten utflykt.Kom nyss in efter en jobbig inlines-tur. Måste verkligen träna upp min kondition! Har tänkt att vara med i Karlstads stadslopp nästa år. Åka inlines 1 mil runt Karlstad =) Vill slå mitt resultat från 2007. Fick tiden 28:58,35 :) Men då gick jag i friidrott så då var man tränad. Nu känner jag att jag måste träna lite och komma i form igen. Det är kul att åka för folk hejar på en och är jätteglada :D Man har en namn-lapp på magen så folk ser ju vad man heter, å så skriker de "Heja Lina" o.s.v. Lite småroligt!

Nu ska jag ut och åka igen... CIAO!
Någon som har åkt Karlstads stadslopp?
Follow
12

Gokart i Kristinehamn & SpikmattaIdag var vi i Kristinehamn
för att kolla på gokart och handla lite. Köpte en spikmatta som jag provade för några minuter sedan. Det var jätte skönt :D Ska ta och lägga mig en stund där igen sedan. Jag trodde det skulle göra ont, men nej det var inte så farligt. Det bränns lite. Och man blir väldigt varm på ryggen efter!

Någon som har provat spikmatta? Vad tycker ni om det? CIAO!

 

Follow
37

Swedish Fish

För några dagar sedan köpte vi Swedish Fish på IKEA för 10 kronor =) Sitter och äter dom nu nämligen. Alla färger är goda förutom de gröna. Någon som har smakat dem?
Follow
23