Felicia


Canon EOS 400D + Canon 50mm f/1.8 II
Har dragit i kurvor, gjort svartvit och även dragit i vad man nu ska kalla det färgreglagen när svartvit rutan kommer upp.

Känner att jag vill krypa ner i sängen och sova just nu. Är så himla trött. Den senaste timmen har jag redigerat lite bilder från igår. Det här är en av dom.

Godnatt säger jag nu.. zzZ !
Follow
8

Bild på Iman


Canon EOS-1Ds Mark II + Canon 24-70mm .. ? något
Vad tycker ni om bilden?


Gillar den här bilden som jag fotade igår med Magnus kamera :) Vet dock inte vad objektivet heter riktigt. Tror det var ett i L-serien iaf. Bilderna blev jätte skarpa :D Kul.

Idag filmade vi en film i skolan. Den blev inte alls bra. Det var svårt att filma i en skola. Eleverna gjorde inte som vi ville och det var många som kom och störde. Gick hem efter lunchen någon gång för jag hade så ont i magen. Får se om jag orkar kolla på majbrasa idag .. Nu ska jag bara ta det lugnt.


Här fotar jag Mikael, en bild finner du i det här inlägget | Foto: Magnus Svensson
 
Follow
12

4 bilder

 
Till Vänster: Gillar hans uttryck och gillar strecken i bakrunden :) Bilden är rätt så bra i färg också men gillar den svartvita mer på något sätt.
Till Höger: Bilden är myyyycket redigerad men jag gillar effekten. Har sänkt lystern i bilden och trixat i kurvor. Har beskärt den lite också. Gjort ögonen skarpare.

Testade en liten annorlunda vinkel med skärpan på skorna.


Den här bilden är egentligen i färg. Blommorna är riktigt blåa och gröset riktigt grönt. Vet faktiskt inte riktigt varför den fick bli svartvit men gillar't ändå.

Mer bilder kommer :D Har inte hunnit med alla ännu.
Follow
21